نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorگازر, حمیدرضاfa_IR
dc.contributor.authorبصیری, علیرضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:08:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:08:15Z
dc.date.available1399-07-09T10:08:15Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:08:15Z
dc.date.issued2005-08-23en_US
dc.date.issued1384-06-01fa_IR
dc.date.submitted2003-12-15en_US
dc.date.submitted1382-09-24fa_IR
dc.identifier.citationگازر, حمیدرضا, بصیری, علیرضا. (1384). تعیین منحنی های هم دمای دفعی رطوبت در دماهای خشک کردن پسته. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی, 6(2), 125-142.fa_IR
dc.identifier.issn2645-45131
dc.identifier.issn2645-4521
dc.identifier.urihttps://fooder.areeo.ac.ir/article_100767.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375675
dc.description.abstract<em>پسته یکی از مهمترین محصولات باغی کشور است که ارزش اقتصادی بالا دارد و صادرات آن بر اهمیت فرآوری و بسته بندی این محصول می</em><em>­</em><em>افزاید. یکی از مراحل مهم در فرآوری پسته، خشک کردن و رساندن رطوبت محصول به محدودة مجاز 4 تا 6 درصد (بر پایة </em><em>وزن </em><em>خشک) مناسب برای انبارمانی است. برای طراحی بهینة سیستم خشک­کن، نیاز به آگاهی از رفتار محصول در شرایط مختلف رطوبتی و دمایی در محیط است که با استفاده از منحنی­ها</em><em>ی هم­دما</em><em> میسر خواهد شد.  در این تحقیق، برای به­دست آوردن رطوبت تعادلی پسته در دماهای خشک کردن، برای دو رقم از پسته</em><em>­</em><em>های خندان ایران به نام</em><em>­</em><em>های کله قوچی و فندقی، منحنی</em><em>­</em><em>های هم</em><em>­</em><em>دمای دفعی در دماهای 45، 60 ، 75، و  90 درجة سانتی</em><em>­</em><em>گراد به دست آمد. برای این منظور از روش استاتیک و محلول نمک­های اشباع ذکر شده در دستور العمل </em><em>COST-90</em><em> استفاده شد. پس از آن داده</em><em>­</em><em>ها با مدل­های </em><em>GAB</em><em> ، هندرسون، اسمیت، هالسی و ازوین برازش و ضرایب مربوطه تعیین شد. نتایج نشان می­دهد که در هر دو رقم با  افزایش دما مقدار رطوبت تعادلی کاهش می­یابد. همچنین در بین مدل</em><em>­</em><em>های به کار رفته در تحقیق، مدل</em><em>­</em><em>های </em><em>GAB</em><em> و اسمیت نسبت به سایر مدل­ها دارای بهترین برازش بودند. علاوه بر آن، نتایج نشان داد که با افزایش دما مقدار رطوبت تک لایه در پسته کاهش می</em><em>­</em><em>یابد. همچنین، معادلة رگرسیون تغییرات رطوبت تک لایه با تغییرات دما در محدودة دمایی ذکر شده برای هر دو رقم به دست آمد.</em>fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherمؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات مهندسی صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Agricultural Engineering Researchen_US
dc.titleتعیین منحنی های هم دمای دفعی رطوبت در دماهای خشک کردن پستهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار پژوهش مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده صنایع شیمیایی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایرانfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue2
dc.citation.spage125
dc.citation.epage142


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد