نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorهمتیان سورکی, عبداللهfa_IR
dc.contributor.authorطباطبایی یزدی, فریدهfa_IR
dc.contributor.authorقیافه داوودی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorمرتضوی, سیدعلیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:07:40Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:07:40Z
dc.date.available1399-07-09T10:07:40Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:07:40Z
dc.date.issued2012-02-20en_US
dc.date.issued1390-12-01fa_IR
dc.date.submitted2010-08-17en_US
dc.date.submitted1389-05-26fa_IR
dc.identifier.citationهمتیان سورکی, عبدالله, طباطبایی یزدی, فریده, قیافه داوودی, مهدی, مرتضوی, سیدعلی. (1390). بررسی کاربرد نانوکامپوزیت های پلی اتیلن سبک خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری). تحقیقات مهندسی صنایع غذایی, 12(4), 51-60. doi: 10.22092/jaer.2012.100331fa_IR
dc.identifier.issn2645-45131
dc.identifier.issn2645-4521
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/jaer.2012.100331
dc.identifier.urihttps://fooder.areeo.ac.ir/article_100331.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375471
dc.description.abstractنان بربری یکی از نان­های مسطح رایج در ایران است که زمان ماندگاری نسبتاً پایینی دارد.  در این پژوهش تأثیر نانوکامپوزیت­های پلی­اتیلن سبک- خاک رس با غلظت­های مختلف نانوذرات رس جهت بسته­بندی و نگهداری نان در شرایط متفاوت از نظر دما و رطوبت نسبی محیط نگهداری بررسی شد.  نانوکامپوزیت­های حاوی دو غلظت 2 و 6 درصد نانوذرات خاک رس و نیز پلی­اتیلن معمولی به عنوان نمونه شاهد مورد استفاده قرار گرفت.  نان بسته­بندی شده در بسته­های فوق­الذکر در دمای 10، 25، و 40 درجه سلسیوس و رطوبت نسبی 30 و 75 درصد نگهداری و طی 4 روز تغییرات غلظت گاز اکسیژن درون بسته­های نان و ویژگی­های کیفی نان ارزیابی شد.  با افزایش غلظت نانوذرات، میزان نفوذپذیری نانوکامپوزیت­های<br /> پلی­اتیلن - خاک رس به گاز اکسیژن به صورت معنی­داری کاهش یافت.  افزایش غلظت نانوذرات رس به کاهش نفوذپذیری فیلم­های پلی­اتیلنی در برابر بخار آب انجامید که رطوبت و نرمی نان را در دورة نگهداری حفظ کرد.  افزایش دما موجب افزایش میزان نفوذپذیری و کاهش کیفیت نان شد.  افزایش دما هم موجب افزایش سرعت ورود اکسیژن به بسته نان و خروج رطوبت از آن شد که این عمل سفتی بافت نان بربری را افزایش داد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherمؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات مهندسی صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Agricultural Engineering Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/jaer.2012.100331
dc.titleبررسی کاربرد نانوکامپوزیت های پلی اتیلن سبک خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی‌مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضویfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.citation.volume12
dc.citation.issue4
dc.citation.spage51
dc.citation.epage60


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد