| dc.contributor.author | ایزدی خواه, نسیبه | fa_IR |
| dc.contributor.author | مبلی, حسین | fa_IR |
| dc.contributor.author | اکبرنیا, عباس | fa_IR |
| dc.contributor.author | احمدی, حجت | fa_IR |
| dc.contributor.author | رفیعی, شاهین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:07:35Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:07:35Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T10:07:35Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T10:07:35Z | |
| dc.date.issued | 2011-05-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1390-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2009-09-14 | en_US |
| dc.date.submitted | 1388-06-23 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | ایزدی خواه, نسیبه, مبلی, حسین, اکبرنیا, عباس, احمدی, حجت, رفیعی, شاهین. (1390). اثرات سرعت دورانی خردکن چکشی، دما و زمان هم زدن بر کمیت و کیفیت روغن زیتون رقم روغنی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی, 12(1), 71-82. doi: 10.22092/jaer.2011.100301 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2645-45131 | |
| dc.identifier.issn | 2645-4521 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/jaer.2011.100301 | |
| dc.identifier.uri | https://fooder.areeo.ac.ir/article_100301.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375442 | |
| dc.description.abstract | چگونگی استحصال روغن زیتون میتواند بر کیفیت و کمیت روغن اثرگذار باشد. در این پژوهش روغن بهدست آمده از خردکن چکشی در سرعتهای دورانی 720 و 1450 دور بر دقیقه، دماهای همزدن 30، 45، و 60 درجه سلسیوس و زمان<br /> همزدن 10، 20، و 30 دقیقه از نظر کمی (رطوبت و چربی) و کیفی (اسیدیته و پراکسید) بررسی و دادههای آزمون حاصل از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با استفاده از نرمافزار SPSS با سه تکرار تجزیه و تحلیل شد. نتایج نشان داد که افزایش دما و سرعت دورانی خردکن، در مقایسه با زمان همزدن تأثیر بیشتری بر اسیدیته دارد و تنها عامل تأثیرگذار بر پراکسید، دمای واحد همزن است. در مورد پارامترهای کمی، افزایش دما و زمان همزدن، منجر به کاهش رطوبت تفاله شد (افزایش کمیت) و میزان چربی تفاله نیز با افزایش سرعت دورانی خردکن، افزایش دما، و مدت زمان همزدن کاهش یافت (افزایش کمیت). نتایج نشان میدهد که برای بهدست آوردن روغن با کیفیت بالا بهتر است، روغن در دمای 30 درجه سلسیوس و سرعت دورانی720 دور در دقیقه برای خردکن چکشی و زمان 20 دقیقه برای همزدن استحصالی شود. | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی | fa_IR |
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات مهندسی صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Agricultural Engineering Research | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/jaer.2011.100301 | |
| dc.title | اثرات سرعت دورانی خردکن چکشی، دما و زمان هم زدن بر کمیت و کیفیت روغن زیتون رقم روغنی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسی ارشد | fa_IR |
| dc.contributor.department | استاد دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.contributor.department | عضو هیئت علمی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 12 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 71 | |
| dc.citation.epage | 82 | |