دوره 15, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشک کن انجمادی
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-05-22)زعفران، یکی از مهمترین چاشنیهای مورد مصرف در صنایع غذایی است که برای بهبود رنگ، عطر و طعم بسیاری از فراوردهها بهکار میرود. معمولاً، بخش قابل توجهی از ترکیبات رنگی زعفران به لحاظ فرار بودن و حساس بودن به اکسایش، طی ...
-
اثر پیش تیمار اسمز-اولتراسونیک و خشک کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-05-22)در این پژوهش، اثر خشک کردن اسمزی با کاربرد اولتراسوند و دوره تکمیلی خشک کردن با مایکروویو روی خصوصیات کیفی (آنتوسیانینهای پلیمری شده، آنتوسیانینهای وارد شده به محیط اسمزی و بافت) گیلاس سیاه خشک شده بررسی شد. برای خشک ...
-
بررسی عملکرد آنتیاکسیدانی عصارههای استخراجی سبوس برنج در شرایط آون و مقایسه با BHT
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-05-22)گاما اوریزانول یکی از آنتیاکسیدانهای قوی است که مانع اکسیداسیون روغن میشود. این ماده در سبوس برنج وجود دارد. گاما اوریزانول سطح کلسترول خون را پایین آورده و منجر به کاهش احتمال خطر بیماری تصلب شرایین میشود. ...
-
ارزیابی عملکرد هیدرولیکی ساختمانهای آبگیر و تنظیم سطح آب در شبکههای آبیاری زایندهرود و درودزن
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-05-22)کنترل ناصحیح و بیدقتی در تنظیم و توزیع جریان در شبکههای مدرن تاکنون موجب پایین آمدن راندمان توزیع و بهدنبال آن بروز مشکلاتی در بهرهبرداری اقتصادی از شبکههای آبیاری شده است. نظر به اهمیت موضوع ارزیابی سامانههای کنترل ...
-
طراحی، ساخت و ارزیابی موزع کودکار با قابلیت کنترل پیوسته
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-05-22)یکی از راههای کاهش تأثیرات منفی زیست محیطی کاربرد نهادههای شیمیایی، استفاده از فناوری کاربرد مقدار متغیر نهادههاست. اصلیترین قسمت مورد استفاده در این نوع کودکارها، سامانه کنترل توزیع کود است. از این رو در این ...
-
ارزیابی دو مکانیزم اعمال نیروهای فشاری و ضربهای برای جداسازی کلاله از گل زعفران خشک شده
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-05-22)از مهمترین مشکلات زراعت زعفران، مکانیزه نبودن برداشت است. نیاز به نیروی کار فراوان در دورهای محدود برای برداشت زعفران باعث محدود شدن توسعة کشت این محصول استراتژیک و همچنین بالارفتن هزینههای تولید شده است. یکی از روشهای ...



