تأثیر بتا-فروکتان استخراج شده از ریشه شنگ بر رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و اشرشیاکلی در شرایط آزمایشگاهی
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:06:58Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:06:59Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T10:06:58Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T10:06:59Z | |
| dc.date.issued | 2014-01-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1392-11-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-02-19 | en_US |
| dc.date.submitted | 1392-11-30 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (1392). تأثیر بتا-فروکتان استخراج شده از ریشه شنگ بر رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و اشرشیاکلی در شرایط آزمایشگاهی. پژوهش های صنایع غذایی, 23(4), 445-456. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-515X | |
| dc.identifier.issn | 2676-5691 | |
| dc.identifier.uri | https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_763.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375231 | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US |
| dc.relation.ispartof | پژوهش های صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Research | en_US |
| dc.title | تأثیر بتا-فروکتان استخراج شده از ریشه شنگ بر رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و اشرشیاکلی در شرایط آزمایشگاهی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 23 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 445 | |
| dc.citation.epage | 456 |
فایلهای این مورد
| فایلها | اندازه | قالب | مشاهده |
|---|---|---|---|
|
فایلی با این مورد مرتبط نشده است. |
|||



