نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:06:58Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:06:59Z
dc.date.available1399-07-09T10:06:58Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:06:59Z
dc.date.issued2014-01-21en_US
dc.date.issued1392-11-01fa_IR
dc.date.submitted2014-02-19en_US
dc.date.submitted1392-11-30fa_IR
dc.identifier.citation(1392). تأثیر بتا-فروکتان استخراج شده از ریشه شنگ بر رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و اشرشیاکلی در شرایط آزمایشگاهی. پژوهش های صنایع غذایی, 23(4), 445-456.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_763.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375231
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.titleتأثیر بتا-فروکتان استخراج شده از ریشه شنگ بر رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و اشرشیاکلی در شرایط آزمایشگاهیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume23
dc.citation.issue4
dc.citation.spage445
dc.citation.epage456


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد