نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:06:40Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:06:40Z
dc.date.available1399-07-09T10:06:40Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:06:40Z
dc.date.issued2015-08-23en_US
dc.date.issued1394-06-01fa_IR
dc.date.submitted2015-11-18en_US
dc.date.submitted1394-08-27fa_IR
dc.identifier.citation(1394). تأثیر فرایند حرارت‌دهی خشک و مرطوب آرد بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر. پژوهش های صنایع غذایی, 25(2), 271-281.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_3934.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375121
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.titleتأثیر فرایند حرارت‌دهی خشک و مرطوب آرد بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیرfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume25
dc.citation.issue2
dc.citation.spage271
dc.citation.epage281


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد