تأثیر فرایند حرارتدهی خشک و مرطوب آرد بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:06:40Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:06:40Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T10:06:40Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T10:06:40Z | |
| dc.date.issued | 2015-08-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-11-18 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-08-27 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (1394). تأثیر فرایند حرارتدهی خشک و مرطوب آرد بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر. پژوهش های صنایع غذایی, 25(2), 271-281. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-515X | |
| dc.identifier.issn | 2676-5691 | |
| dc.identifier.uri | https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_3934.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375121 | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US |
| dc.relation.ispartof | پژوهش های صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Research | en_US |
| dc.title | تأثیر فرایند حرارتدهی خشک و مرطوب آرد بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 25 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 271 | |
| dc.citation.epage | 281 |
فایلهای این مورد
| فایلها | اندازه | قالب | مشاهده |
|---|---|---|---|
|
فایلی با این مورد مرتبط نشده است. |
|||



