مرور دوره 27, شماره 3 بر اساس موضوع "بیفیدوباکتریوم بیفیدوم"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر موسیلاژ بامیه و صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و برخی خواص کیفی ماست کم چرب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-09-23)هیدروکلوئیدهای مختلف، به دلیل توانایی اصلاح خواص رئولوژیکی و ویژگیهای عملکردی مواد غذایی، به طور گسترده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرند. در این پژوهش، تاثیر موسیلاژ بامیه و صمغ گوار بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، ...



