ارزیابی شاخصهای مرتبط با کیفیت دانه، خواص شیمیایی و رئولوژیکی گندم نان با استفاده از تجزیه بایپلات
(ندگان)پدیدآور
لکزائی, خدیجهفاخری, براتعلیفرخ زاده, ساراشایان, زهرهنوع مدرک
Textعلمی پژوهشی
زبان مدرک
فارسیشماره نشریه
3تاریخ نشر
2016-11-211395-09-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجسازمان پدید آورنده
دانش آموخته کارشناسی ارشد اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابلدانشیار اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
دانشجوی دکتری اصلاح نباتات، دانشگاه زابل و مدرس دانشگاه پیام نور فارس، مرکز داراب
کارشناس بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه سیستان و بلوچستان




