نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T09:04:40Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T09:04:40Z
dc.date.available1399-07-09T09:04:40Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T09:04:40Z
dc.date.issued2019-02-20en_US
dc.date.issued1397-12-01fa_IR
dc.date.submitted2020-06-04en_US
dc.date.submitted1399-03-15fa_IR
dc.identifier.citation(1397). تأثیر استفاده از کنسانتره پروتئین ذرت (امپریال) در جیره ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاشه. نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری, 12(4), 39-48.fa_IR
dc.identifier.urihttp://jours.iauaz.ac.ir/article_673279.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/354333
dc.description.abstract<strong>چکیده</strong> پژوهش حاضر به‌منظور جایگزینی آرد ماهی تا 5 درصد با پروتئین تغلیظ‌شده ذرت (امپریال®) در جیره ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌کمان با بر برخی فاکتورهای رشد و پروفایل اسیدهای آمینه لاشه ماهی انجام گرفت. در این پژوهش 2000 قطعه ماهی (وزن اولیه 5±300 گرم) با جیره پایه واجد آرد ماهی (شاهد) و جیره آزمایشی واجد 5 درصد امپریال به‌عنوان جایگزین آردماهی در 6 استخر با تراکم 16 عدد ماهی در متر‌مکعب در شرایط کاملاً مشابه به‌مدت 50 روز تغذیه شدند. نتایج بیومتری نشان داد که ماهیان تغذیه شده با خوراک حاوی کنسانتره ذرت امپریال از نظر ضریب تبدیل خوراک (07/0±99/0)، شاخص بهره‌وری خوراک (77/0±38/34) و درصد بقا (85/0±99) نسبت به ماهیان تغذیه شده با جیره پایه وضعیت برتری داشتند (05/0P<). اما در سایر شاخص­های رشد و تغذیه اختلاف آن‌ها معنادار نبود (05/0P>). همچنین آنالیز اسیدهای آمینه فیله ماهیان تغییر معنی‌داری بین تیمارها مشاهده نشد. با توجه به این‌که در سطح جایگزیتی 5 درصد برخی از شاخص‌های رشد مانند وزن نهایی، ضریب رشد ویژه، شاخص کبدی، نسبت بازده پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه لاشه تغییر معنی‌داری نکردند اما شاخص‌های دیگر مانند ضریب تبدیل غذایی، بهره‌وری خوراک و درصد بقا بهبود یافتند. بنابراین جایگزینی آرد ماهی با امپریال در سطح 5 درصد بدون تأثیر منفی بر پارامترهای اندازه‌گیری‌شده امکان‌پذیر است. اما پژوهش‌های بیش‌تر در خصوص جایگزینی با سطوح بالاتر پیشنهاد می‌شود.fa_IR
dc.format.extent356
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهرfa_IR
dc.relation.ispartofنشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروریfa_IR
dc.subjectواژه‌های کلیدی: امپریالfa_IR
dc.subjectپروتئین ذرتfa_IR
dc.subjectجایگزین آرد ماهیfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectماهی قزل‌آلای رنگین‌کمانfa_IR
dc.titleتأثیر استفاده از کنسانتره پروتئین ذرت (امپریال) در جیره ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاشهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume12
dc.citation.issue4
dc.citation.spage39
dc.citation.epage48


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد