• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری
    • دوره 12, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری
    • دوره 12, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر استفاده از کنسانتره پروتئین ذرت (امپریال) در جیره ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاشه

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    356.8کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    علمی پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    چکیده پژوهش حاضر به‌منظور جایگزینی آرد ماهی تا 5 درصد با پروتئین تغلیظ‌شده ذرت (امپریال®) در جیره ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌کمان با بر برخی فاکتورهای رشد و پروفایل اسیدهای آمینه لاشه ماهی انجام گرفت. در این پژوهش 2000 قطعه ماهی (وزن اولیه 5±300 گرم) با جیره پایه واجد آرد ماهی (شاهد) و جیره آزمایشی واجد 5 درصد امپریال به‌عنوان جایگزین آردماهی در 6 استخر با تراکم 16 عدد ماهی در متر‌مکعب در شرایط کاملاً مشابه به‌مدت 50 روز تغذیه شدند. نتایج بیومتری نشان داد که ماهیان تغذیه شده با خوراک حاوی کنسانتره ذرت امپریال از نظر ضریب تبدیل خوراک (07/0±99/0)، شاخص بهره‌وری خوراک (77/0±38/34) و درصد بقا (85/0±99) نسبت به ماهیان تغذیه شده با جیره پایه وضعیت برتری داشتند (05/0P). همچنین آنالیز اسیدهای آمینه فیله ماهیان تغییر معنی‌داری بین تیمارها مشاهده نشد. با توجه به این‌که در سطح جایگزیتی 5 درصد برخی از شاخص‌های رشد مانند وزن نهایی، ضریب رشد ویژه، شاخص کبدی، نسبت بازده پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه لاشه تغییر معنی‌داری نکردند اما شاخص‌های دیگر مانند ضریب تبدیل غذایی، بهره‌وری خوراک و درصد بقا بهبود یافتند. بنابراین جایگزینی آرد ماهی با امپریال در سطح 5 درصد بدون تأثیر منفی بر پارامترهای اندازه‌گیری‌شده امکان‌پذیر است. اما پژوهش‌های بیش‌تر در خصوص جایگزینی با سطوح بالاتر پیشنهاد می‌شود.
    کلید واژگان
    واژه‌های کلیدی: امپریال
    پروتئین ذرت
    جایگزین آرد ماهی
    رشد
    ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2019-02-20
    1397-12-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر

    URI
    http://jours.iauaz.ac.ir/article_673279.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/354333

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب