تاثیر پربیوتیک اینولین جیره بر شاخصهای رشد، ترکیب شیمیایی عضله و برخی پارامترهای همولنف میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei Boone, 1931)
(ندگان)پدیدآور
پدیدآور نامشخصنوع مدرک
Textعلمی پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
چکیده
تاثیر اینولین جیره بر شاخصهای رشد، ترکیب شیمیایی عضله و برخی پارامترهای همولنف میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با وزن متوسط 02/0±20/3 گرم بهمدت 35 روز بررسی شد. آزمایش درون مخازن 300 لیتری با تراکم ذخیرهسازی 25 عدد میگو انجام شد. پربیوتیک اینولین درسطح 2 درصد به جیره غذایی میگوی وانامی اضافه گردید (جایگزین سلولز) و با گروه شاهد (صفر درصد) مقایسه شد. غذادهی 3 بار در روز بهصورت اشباع انجام گرفت. افزودن اینولین به ترکیب غذایی میگوی وانامی اختلاف معناداری را در وزن نهایی، ضریب رشد ویژه، نرخ بازده پروتئین، ضریب تبدیل غذایی، میزان بقا، طول حدقهای کاراپاس و ترکیب شیمیایی عضله (رطوبت، پروتئین، چربی و خاکستر) در بین دو گروه نشان نداد و تنها میزان غذای مصرفی روزانه بهطور معناداری در گروه تیمار افزایش یافت. همچنین، تعداد کل هموسیتها، هموسیتهای دانهای، نیمه دانهای، هیالین و مقدار کل پروتئین پلاسما، در میگوهای تغذیه شده با اینولین جیره در مقایسه با گروه شاهد اندکی افزایش یافت، اما این افزایش معنادار نبود.
کلید واژگان
واژههای کلیدی: اینولینپربیوتیک
ترکیب شیمیایی عضله
تغذیه
رشد
میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)
همولنف
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2010-05-221389-03-01




