نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T09:04:16Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T09:04:16Z
dc.date.available1399-07-09T09:04:16Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T09:04:16Z
dc.date.issued2007-08-23en_US
dc.date.issued1386-06-01fa_IR
dc.date.submitted2020-01-12en_US
dc.date.submitted1398-10-22fa_IR
dc.identifier.citation(1386). بکارگیری با سیلوس های پرو بیوتیکی به منظورارتقاء فاکتورهای تغذیه ای لارو ماهی قره برون (Acipenser persicus). نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری, 1(2), 25-32.fa_IR
dc.identifier.urihttp://jours.iauaz.ac.ir/article_670513.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/354196
dc.description.abstract<strong> </strong> در این تحقیق اثرات باکتری‌های پروبیوتیکی <em>Bacillus licheniformis,</em><em>B</em><em>.</em><em>laterosporus</em>, <em>B.polymyxa</em> <em>B.circulans </em><em>  </em>و  <em>B. subtilis</em>روی فاکتورهای تغذیه‌ای تاس ماهی ایرانی با بکارگیری مخلوط 5 گونه از باسیلوس‌های پروبیوتیکی از طریق غنی‌سازی با آرتمیا ارومیانا (<em>Artemia urmiana</em>) بررسی شد. این آزمایش در قالب 4 تیمار و در یک طرح کاملاَ تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. مخلوط پروبیوتیک‌ها درسه سطح 10<sup>8</sup>×1، 10<sup>8</sup>×2 و 10<sup>8</sup>×3 باکتری به ازاء هر لیتر در سوسپانسیون محیط غنی‌سازی بکارگرفته شدند. ناپلی‌های آرتمیا با مخلوط‌های باکتریابی به‌مدت 10 ساعت غنی‌سازی گردیده و توسط لاروهای تاس ماهی ایرانی در تیمارهای آزمایشی تغذیه شدند. گروه شاهد از ناپلی‌های آرتمیای بدون غنی‌سازی تغذیه نمودند. لاروهای ماهی در هر روز در 6 نوبت تغذیه شدند. نتایج نشان داد که در تیمارهای آزمایشی، پروبیوتیک‌ها روی نسبت کارآیی پروتئین(PER) ، نسبت کارآیی چربی (LER)، کارآیی ابقاء انرژی (ERE)، شاخص گاستروسوماتیک (GSI) و میزان بهره‌برداری از پروتئین خالص (NPU) در مقایسه با تیمار شاهد، تاثیرات مثبت و معنی‌دار داشتند (05/0<em>P</em><) همچنین غذای نسبی خورده شده  (RFI)و غذای خورده شده روزانه (DFI) بطور معنی‌دار کاهش یافت (05/0<em>P</em><). آزمایش نشان داد که پروبیوتیک‌های باسیلی بطور موثر بر کارآیی تغذیه و فاکتورهای تغذیه‌ای لارو تاس ماهی ایرانی تاثیر گذاشتند.fa_IR
dc.format.extent280
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهرfa_IR
dc.relation.ispartofنشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروریfa_IR
dc.subjectواژه‌های کلیدی: پروبیوتیکfa_IR
dc.subjectغنی‌سازیfa_IR
dc.subjectلارو تاس ماهی ایرانیfa_IR
dc.subjectناپلی آرتمیاfa_IR
dc.subjectنسبت کارآیی پروتئینfa_IR
dc.subjectنسبت کارآیی چربیfa_IR
dc.titleبکارگیری با سیلوس های پرو بیوتیکی به منظورارتقاء فاکتورهای تغذیه ای لارو ماهی قره برون (Acipenser persicus)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume1
dc.citation.issue2
dc.citation.spage25
dc.citation.epage32


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد