| dc.date.accessioned | 1399-07-09T09:04:16Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T09:04:16Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T09:04:16Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T09:04:16Z | |
| dc.date.issued | 2007-08-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1386-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2020-01-12 | en_US |
| dc.date.submitted | 1398-10-22 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (1386). بکارگیری با سیلوس های پرو بیوتیکی به منظورارتقاء فاکتورهای تغذیه ای لارو ماهی قره برون (Acipenser persicus). نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری, 1(2), 25-32. | fa_IR |
| dc.identifier.uri | http://jours.iauaz.ac.ir/article_670513.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/354196 | |
| dc.description.abstract | <strong> </strong>
در این تحقیق اثرات باکتریهای پروبیوتیکی <em>Bacillus licheniformis,</em><em>B</em><em>.</em><em>laterosporus</em>, <em>B.polymyxa</em> <em>B.circulans </em><em> </em>و <em>B. subtilis</em>روی فاکتورهای تغذیهای تاس ماهی ایرانی با بکارگیری مخلوط 5 گونه از باسیلوسهای پروبیوتیکی از طریق غنیسازی با آرتمیا ارومیانا (<em>Artemia urmiana</em>) بررسی شد. این آزمایش در قالب 4 تیمار و در یک طرح کاملاَ تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. مخلوط پروبیوتیکها درسه سطح 10<sup>8</sup>×1، 10<sup>8</sup>×2 و 10<sup>8</sup>×3 باکتری به ازاء هر لیتر در سوسپانسیون محیط غنیسازی بکارگرفته شدند. ناپلیهای آرتمیا با مخلوطهای باکتریابی بهمدت 10 ساعت غنیسازی گردیده و توسط لاروهای تاس ماهی ایرانی در تیمارهای آزمایشی تغذیه شدند. گروه شاهد از ناپلیهای آرتمیای بدون غنیسازی تغذیه نمودند. لاروهای ماهی در هر روز در 6 نوبت تغذیه شدند. نتایج نشان داد که در تیمارهای آزمایشی، پروبیوتیکها روی نسبت کارآیی پروتئین(PER) ، نسبت کارآیی چربی (LER)، کارآیی ابقاء انرژی (ERE)، شاخص گاستروسوماتیک (GSI) و میزان بهرهبرداری از پروتئین خالص (NPU) در مقایسه با تیمار شاهد، تاثیرات مثبت و معنیدار داشتند (05/0<em>P</em><) همچنین غذای نسبی خورده شده (RFI)و غذای خورده شده روزانه (DFI) بطور معنیدار کاهش یافت (05/0<em>P</em><). آزمایش نشان داد که پروبیوتیکهای باسیلی بطور موثر بر کارآیی تغذیه و فاکتورهای تغذیهای لارو تاس ماهی ایرانی تاثیر گذاشتند. | fa_IR |
| dc.format.extent | 280 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری | fa_IR |
| dc.subject | واژههای کلیدی: پروبیوتیک | fa_IR |
| dc.subject | غنیسازی | fa_IR |
| dc.subject | لارو تاس ماهی ایرانی | fa_IR |
| dc.subject | ناپلی آرتمیا | fa_IR |
| dc.subject | نسبت کارآیی پروتئین | fa_IR |
| dc.subject | نسبت کارآیی چربی | fa_IR |
| dc.title | بکارگیری با سیلوس های پرو بیوتیکی به منظورارتقاء فاکتورهای تغذیه ای لارو ماهی قره برون (Acipenser persicus) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | علمی پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 1 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 25 | |
| dc.citation.epage | 32 | |