بکارگیری با سیلوس های پرو بیوتیکی به منظورارتقاء فاکتورهای تغذیه ای لارو ماهی قره برون (Acipenser persicus)
(ندگان)پدیدآور
پدیدآور نامشخصنوع مدرک
Textعلمی پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق اثرات باکتریهای پروبیوتیکی Bacillus licheniformis,B.laterosporus, B.polymyxa B.circulans و B. subtilisروی فاکتورهای تغذیهای تاس ماهی ایرانی با بکارگیری مخلوط 5 گونه از باسیلوسهای پروبیوتیکی از طریق غنیسازی با آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) بررسی شد. این آزمایش در قالب 4 تیمار و در یک طرح کاملاَ تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. مخلوط پروبیوتیکها درسه سطح 108×1، 108×2 و 108×3 باکتری به ازاء هر لیتر در سوسپانسیون محیط غنیسازی بکارگرفته شدند. ناپلیهای آرتمیا با مخلوطهای باکتریابی بهمدت 10 ساعت غنیسازی گردیده و توسط لاروهای تاس ماهی ایرانی در تیمارهای آزمایشی تغذیه شدند. گروه شاهد از ناپلیهای آرتمیای بدون غنیسازی تغذیه نمودند. لاروهای ماهی در هر روز در 6 نوبت تغذیه شدند. نتایج نشان داد که در تیمارهای آزمایشی، پروبیوتیکها روی نسبت کارآیی پروتئین(PER) ، نسبت کارآیی چربی (LER)، کارآیی ابقاء انرژی (ERE)، شاخص گاستروسوماتیک (GSI) و میزان بهرهبرداری از پروتئین خالص (NPU) در مقایسه با تیمار شاهد، تاثیرات مثبت و معنیدار داشتند (05/0PP
کلید واژگان
واژههای کلیدی: پروبیوتیکغنیسازی
لارو تاس ماهی ایرانی
ناپلی آرتمیا
نسبت کارآیی پروتئین
نسبت کارآیی چربی
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2007-08-231386-06-01




