مرور دوره 3, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
اثرات جیرههای غذایی مختلف در بازده تخمریزی ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2009-08-23)چکیده اثرات پنج تیمار غذایی خشک شامل کرم خونی، سیست آرتمیای ارومیه، پودرتوده آرتمیا ارومیه، پودر توده گـامـاروس و غـذای متـداول ماهـی سیـامی جنگـجو (پولکی) بر بـازده تکثـیر و تخمریـزی مـاهـی سیامی ...
-
ارزیابی اثر ارگوسان و واکسن ضد استرپتوکوکوزیس بر پارامترهای خونی ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2009-08-23)چکیده هدف از این مطالعه ارزیابی اثر ارگوسان و واکسن ضداسترپتوکوکوس بر پارامترهای خونی شامل میزان هماتوکریت، هموگلوبین، وزن هموگلوبین داخل گویچه (MCH)، حجم متوسط گویچه (MCV)، درصد غلظت هموگلوبین داخل گویچه ...
-
تأثیر نوبتهای غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در آب لب شور
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2009-08-23)چکیده جهت بررسی تأثیر نوبتهای غذادهی و اندازه رهاسازی بر رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در آب لب شور، ماهیانی با وزنهای اولیه 10، 25 و40 گرم بهصورت همزمان رهاسازی و در سه تیمار تناوب ...
-
روند رشد میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در استخرهای پرورش میگوی سایت حله استان بوشهر
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2009-08-23)چکیده این تحقیـق بهمنظور تعیین مدل رشـد و تأثیر پارامتـرهای مهم فیـزیکوشیمیایی آب بر رشد میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در طول دوره پرورش 109 روزه انجام گردید. این مطالعه با سه تکرار ...
-
عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تأثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2009-08-23)چکیده پژوهش حاضر بهمنظور ارزیابی تأثیر آویزایم بهعنوان یک مکمل آنزیمی بر رشد و بازماندگی ماهیهای قزلآلای رنگینکمان تغذیه شده با جیرههای غذایی حاوی آرد سویا انجام شد. اساس تنظیم جیرههای آزمایشی در ...
-
کیفیت اسپرم تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پس از نگهداری در سرما با دیمتیل سولفوکساید (DMSO)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر, 2009-08-23)چکیده[1] حداکثر زمان توانایی باروری اسپرم در دمای معمولی محیط، 5 تا 6 ساعت بعد از استحصال آن از مولد نر است. در حالیکه با روش انجماد و با استفاده از رقیقکنندهها و مواد محافظ سرمای ...



