| dc.contributor.author | قدسولی, علیرضا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T08:53:58Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T08:53:58Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T08:53:58Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T08:53:58Z | |
| dc.date.issued | 2010-11-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1389-09-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2009-11-26 | en_US |
| dc.date.submitted | 1388-09-05 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | قدسولی, علیرضا. (1389). بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابههای مالتی غیر الکلی. تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی, 11(3), 55-70. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2476-4000 | |
| dc.identifier.issn | 2476-4019 | |
| dc.identifier.uri | http://idser.aeri.ir/article_102308.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/350732 | |
| dc.description.abstract | ویژگیهای کمّی و کیفی (راندمان استخراج عصارة گرم، راندمان استخراج عصارة سرد،قدرت دیاستاتیک، پروتئین کل و پروتئین انحلالپذیر، شاخص تغییرات اصلاحی نیتروژن یا شاخص کلباچ، میزان رنگ و فعالیت بتاگلوکاناز) مالتهای تهیه شده از دانههای غلاتی جو رقم صحرا، گندم رقم تجن، و تریتیکاله و نیز مخلوطهای مالتی تهیه شده از آنها در قالب طرح کاملاً تصادفی با هشت تیمار به منظور تعیین تیمارهای بهینه از نظر قدرت دیاستاتیک و راندمان تولید عصاره و تولید مادة اولیة مناسب صنایع نوشابههای مالتی و صنایع پخت بررسی و مشخص شد که مالت تریتیکاله و مالت جو صحرا به ترتیب حاوی بیشینه و کمینة شاخص کلباچ هستند (05/0>P). مالت تریتیکاله و مالت حاصل از مخلوط مالت جو- مالت تریتیکاله (90 به 10 درصد) حاوی بیشینه و مالت حاصل از مخلوط مالت جو- مالت گندم (90 به 10 درصد) حاوی کمینة (05/0>P) راندمان استخراج عصارة گرم هستند. مالت حاصل از مخلوط مالت جو- مالت گندم- مالت تریتیکاله (80:10:10) و مالت حاصل از مخلوط مالت جو- مالت گندم (80 به 20 درصد) به ترتیب بیشینه و کمینة (05/0>P) قدرت دیاستاتیک را دارند. نتایج همچنین نشان داد که افزودن مالت تریتیکاله (10درصد)، و افزودن مالت گندم و مالت تریتیکاله (هر یک 10درصد) به ترتیب منجر به تولید مادة اولیة مناسب صنایع نوشابههای مالتی و صنایع پخت میشود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 334 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی | fa_IR |
| dc.publisher | Agricultural Engineering Research Institute | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Irrigation and Drainage Structures Engineering Research | en_US |
| dc.subject | اختلاط | fa_IR |
| dc.subject | تریتیکاله | fa_IR |
| dc.subject | مالتسازی | fa_IR |
| dc.subject | مواد کمکی | fa_IR |
| dc.title | بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابههای مالتی غیر الکلی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، | fa_IR |
| dc.citation.volume | 11 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 55 | |
| dc.citation.epage | 70 | |