مرور دوره 8, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار

  • اثرات کاربرد لجن فاضلاب و عملیات آبشویی بر خصوصیات خاک و کیفیت و عملکرد گیاه جو 

    قمری, ندا؛ دانش, شهناز (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2007-11-22)
    لجن فاضلاب به دلیل دارابودن مقادیر قابل توجهی مواد آلی و آلی آْیعناصر غذایی مورد نیاز گیاه می­تواند به عنوان یکی از بهترین و ارزان­ترین کودهای آلی برای زمین‌های کشاورزی مطرح باشد.  اما وجود عواملی سمّی از قبیل فلزات ...

  • درجه‌بندی تخم‌ مرغ به روش ماشین بینایی (یادداشت تحقیقاتی) 

    آق‌خانی, محمدحسین؛ پوررضا, علیرضا (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2007-11-22)
    به کمک فناوری ماشین بینایی، محصولات کشاورزی با هزینة کمتر و با دقت و کیفیت بهتری جداسازی و درجه­بندی می­شوند.  در این تحقیق از این فناوری برای جداسازی تخم مرغ­های معیوب و درجه­بندی آنها از نظر اندازه و جرم استفاده شده است.  ...

  • مدل ریاضی یک‌بعدی محاسبه دبی جریان در سدهای سنگریز‌ه‌ای تاخیری مستغرق 

    قادری, کوروش؛ سامانی, جمال محمدولی (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2007-11-22)
    شرایط جریان غیر دارسی را می‌توان برای جریان روی محیط‌های متخلخل مستغرق توسعه داد.  یکی از این محیط‌های متخلخل که برای ایجاد تأخیر در سیلاب و کاهش پیک هیدروگراف سیلاب طراحی و ساخته می‌شود سد ‌سنگریزه‌ای تأخیری نام دارد.  ...

  • بررسی علل تخریب بتن در پوشش کانال‌های آبیاری (مطالعه موردی در دشت همدان- بهار) 

    بهراملو, رضا (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2007-11-22)
    برای جلوگیری از تلفات آب در کانال­های آبیاری و ارتقای راندمان انتقال و توزیع آب، اغلب از پوشش­های بتنی استفاده می­شود ولی در اکثر موارد، بتن به کار رفته در این پوشش­ها پایایی لازم را ندارند و پس از گذشت مدت زمان ...

  • تغییرات انتالپی ژلاتین در زمان نگهداری در حالت شیشه‌ای 

    بدیعی, فوژان (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2007-11-22)
    در این تحقیق، دمای انتقال شیشه­ای (Tg)  و دمای ذوب (Tm)  ژلاتین با رطوبت­های 7، 11، و 14 درصد به کمک تکنیک گرماسنجی پویشی تفاضلی (DSC) اندازه­گیری شد.  با افزودن آب به ژلاتین، مقادیر gTو ...