| dc.contributor.author | محمدرضایی, رسول | fa_IR | 
| dc.contributor.author | اسداله پور, فرشته | fa_IR | 
| dc.contributor.author | رفیعی, حامد | fa_IR | 
| dc.contributor.author | پیش بهار, اسماعیل | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T08:41:49Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T08:41:49Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T08:41:49Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T08:41:49Z |  | 
| dc.date.issued | 2017-09-23 | en_US | 
| dc.date.issued | 1396-07-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2016-11-21 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1395-09-01 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | محمدرضایی, رسول, اسداله پور, فرشته, رفیعی, حامد, پیش بهار, اسماعیل. (1396). نقش ویژگی های لکسیکوگرافیک در مصرف کنندگان گوشت ماهی در راستای توسعه و تجاری سازی محصولات نوین شیلاتی. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران, 48(3), 399-414. doi: 10.22059/ijaedr.2017.220954.668349 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-4838 |  | 
| dc.identifier.issn | 2423-785X |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/ijaedr.2017.220954.668349 |  | 
| dc.identifier.uri | https://ijaedr.ut.ac.ir/article_63956.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/346520 |  | 
| dc.description.abstract | در مطالعه حاضر، امکانسنجی تشکیل بازارهای نوین شیلاتی مانند سوریمی، کامابوکو و سوسیس ماهی بر پایه ترجیحات لکسیوگرافیک در استانهای مازندران و تهران، با استفاده از 600 پرسشنامه در دو استان و  بر اساس مدل لوجیت در سال 94 مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تمایل به پرداخت افراد کیفیتگرا در تهران 193240 ریال و در افراد قیمتگرا 178130 ریال است. درحالیکه تمایل به پرداخت افراد کیفیتگرا در مازندران 186350 ریال و در افراد قیمتگرا 151490 ریال است. بنابراین، افراد کیفیتگرا در مقایسه با افراد قیمتگرا تمایل به پرداخت بیشتری برای این محصولات دارند و در استان تهران هر سه محصول سوریمی، کوماباکو و سوسیس ماهی توانایی ورود به بازار را دارند. در استان مازندران محصول سوریمی در هر دو گروه و محصول کوماباکو و سوسیس ماهی تنها در بین افراد کیفیتگرا توانایی ورود به بازار را دارند. براین اساس، میتوان نتیجه گرفت که در استان مازندران به دلیل در دسترس بودن ماهی تازه و با کیفیت افراد این استان تمایل کمتری به محصولات نوین شیلاتی دارند. در حالیکه در استان تهران تمایل مردم برای محصولات نوین شیلاتی بیشتر است و استان تهران بازار مناسبتری برای این محصولات میباشد. | fa_IR | 
| dc.format.extent | 860 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه تهران | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Tehran | en_US | 
| dc.relation.ispartof | تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Iranian Journal of Agricultural Economics and Development Research | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/ijaedr.2017.220954.668349 |  | 
| dc.subject | تمایل به پرداخت | fa_IR | 
| dc.subject | لکسیکوگرافیک | fa_IR | 
| dc.subject | سوریمی | fa_IR | 
| dc.subject | کوماباکو | fa_IR | 
| dc.subject | سوسیس ماهی | fa_IR | 
| dc.title | نقش ویژگی های لکسیکوگرافیک در مصرف کنندگان گوشت ماهی در راستای توسعه و تجاری سازی محصولات نوین شیلاتی | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه تبریز | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشجو- دانشگاه تبریز | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه تهران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه تبریز | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 48 |  | 
| dc.citation.issue | 3 |  | 
| dc.citation.spage | 399 |  | 
| dc.citation.epage | 414 |  |