نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدشتی, قادرfa_IR
dc.contributor.authorخاکسار, فهیمهfa_IR
dc.contributor.authorقهرمانزاده, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:41:46Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:41:46Z
dc.date.available1399-07-09T08:41:46Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:41:46Z
dc.date.issued2013-09-23en_US
dc.date.issued1392-07-01fa_IR
dc.date.submitted2012-06-05en_US
dc.date.submitted1391-03-16fa_IR
dc.identifier.citationدشتی, قادر, خاکسار, فهیمه, قهرمانزاده, محمد. (1392). تعیین نهاده های مؤثر بر تولید و ریسک تولید پیاز دشت تبریز. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران, 44(3), 389-397. doi: 10.22059/ijaedr.2013.50227fa_IR
dc.identifier.issn2008-4838
dc.identifier.issn2423-785X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijaedr.2013.50227
dc.identifier.urihttps://ijaedr.ut.ac.ir/article_50227.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/346504
dc.description.abstractمیزان استفاده از نهاده­ها از جمله عوامل مؤثر بر نوسان تولید محصولات کشاورزی است. از این رو در بررسی تابع تولید، منطقی به نظر می­رسد که به آثار استفاده از نهاده­ها بر نوسانات تولیدی نیز توجه شود. آذربایجان شرقی یکی از پنج استان مهم تولید پیاز در کشور بوده و دشت تبریز مهم­ترین منطقۀ استان از لحاظ تولید این محصول است. هدف از این تحقیق، تعیین نهاده­های مؤثر بر تولید و ریسک تولید پیاز دشت تبریز است. به منظور تعیین نهاده­های مؤثر بر ریسک تولید از مدل عمومی جاست و پاپ استفاده شد. نتایج حکایت از مناسب بودن فرم درجه دوم تعمیم­یافته برای تابع تولید و فرم لئونتیف تعمیم­یافته برای تابع ریسک تولید پیاز دارد. همچنین نتایج براورد این دو تابع حاکی از اثر مثبت عوامل تولید آب و نیروی­ کار استخدامی است و نشان می‌دهد که این دو، هم افزایش­دهندۀ ریسک و هم افزایش­دهندۀ تولیدند. در حالی که تأثیر نهادۀ کود شیمیایی عکس این مورد است. در نهایت کشش کل واریانس تولید 049/1 به دست آمد که نشان­دهندۀ افزایش ریسک تولید به ازای افزایش یک درصدی مصرف تمامی نهاده‌هاست.fa_IR
dc.format.extent1268
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehranen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Agricultural Economics and Development Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijaedr.2013.50227
dc.subjectپیازfa_IR
dc.subjectتابع تولیدfa_IR
dc.subjectدشت تبریزfa_IR
dc.subjectریسک تولیدfa_IR
dc.subjectمدل جاست و پاپfa_IR
dc.titleتعیین نهاده های مؤثر بر تولید و ریسک تولید پیاز دشت تبریزfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه تبریزfa_IR
dc.citation.volume44
dc.citation.issue3
dc.citation.spage389
dc.citation.epage397


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد