تأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
(ندگان)پدیدآور
صفامهر, علیرضایعقوب زاده, سجادنوبخت, علینوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک در جیرههای غذایی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمائی به روش فاکتوریل 3×3 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار برای هر تیمار (540 قطعه جوجهگوشتی سویه راس) به مدت 42 روز بر عملکرد و سیستم ایمنی انجام گردید. برای این منظور تعداد 9 جیره غذایی بر اساس احتیاجات گزارش شده توسط انجمن تحقیقات ملّی تهیه شد که حاوی سه سطح پروتئین 90% ، 100% و 110% NRC و سه سطح پروبیوتیک (200 و400 ppm) بودند. پرندگان روزانه 8 ساعت (از ساعت 10 تا 18) تحت تنش گرمائی (C°3±34) قرار گرفتند. نتایج نشان داد که افزایش وزن بدن در جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح پروتئین NRC و 110% NRC، به طور معنیداری نسبت به جوجههای گوشتی تغذیه شده با پروتئین 90% NRC، بیشتر بود (05/0P
کلید واژگان
پروبیوتیکپروتئین
تنش گرمایی
جوجههای گوشتی.
عملکرد
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2011-09-231390-07-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
دانشیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مراغهدانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مراغه
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مراغه
شاپا
2008-47732423-7949




