نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorموسوی, سیدسعیدfa_IR
dc.contributor.authorامانلو, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorنیکخواه, علیfa_IR
dc.contributor.authorمصطفی تهرانی, علیfa_IR
dc.contributor.authorمیرزایی الموتی, حمید رضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:32:21Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:32:21Z
dc.date.available1399-07-09T08:32:21Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:32:21Z
dc.date.issued2016-05-21en_US
dc.date.issued1395-03-01fa_IR
dc.date.submitted2015-10-18en_US
dc.date.submitted1394-07-26fa_IR
dc.identifier.citationموسوی, سیدسعید, امانلو, حمید, نیکخواه, علی, مصطفی تهرانی, علی, میرزایی الموتی, حمید رضا. (1395). تأثیر کاهش پروتئین قابل سوخت‌وساز همراه با افزودن لیزین و متیونین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد میش‌های آبستن افشاری. علوم دامی ایران, 47(1), 89-102. doi: 10.22059/ijas.2016.61673fa_IR
dc.identifier.issn2008-4773
dc.identifier.issn2423-7949
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijas.2016.61673
dc.identifier.urihttps://ijas.ut.ac.ir/article_61673.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/343431
dc.description.abstractهدف از انجام این پژوهش، بررسی تأثیر کاهش پروتئین قابل سوخت‌وساز (متابولیسم) همراه با افزایش لیزین و متیونین محافظت‌شدۀ شکمبه‌ای در پنج هفتۀ آخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی میش‌های افشاری و بره‌ها بود. 25 رأس میش یک‌بار زایش در قالب طرح کامل تصادفی نامتعادل با جیره‌های غذایی محتوای پروتئین قابل سوخت‌وساز کم همراه با لیزین و متیونین محافظت‌شدۀ شکمبه‌ای (LMP+LMRP) و زیاد (HMP) به ترتیب 20 درصد کمتر و معادل توصیۀ NRC (2007) تغذیه شدند. نتایج نشان داد که مادۀ خشک مصرفی، وزن بدن میش در پایان دورۀ آبستنی، تغییرات وزن بدن از آغاز آزمایش تا هنگام زایش، وزن بدن بیست روز پس از زایش تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (05/0P>). تغییر کاهشی وزن بدن در هنگام زایش در تیمار HMP نسبت به LMP+LMRP بیشتر و به معنی‌دار بودن نزدیک (10/0Pfa_IR
dc.format.extent540
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم دامی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of animal Scienceen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijas.2016.61673
dc.subjectآبستنیfa_IR
dc.subjectایمنیfa_IR
dc.subjectاسیدآمینهfa_IR
dc.subjectپروتئین قابل سوخت‌وسازfa_IR
dc.subjectگوسفندfa_IR
dc.titleتأثیر کاهش پروتئین قابل سوخت‌وساز همراه با افزودن لیزین و متیونین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد میش‌های آبستن افشاریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد، گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرجfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار بخش تحقیقات تغذیه و فیزیولوژی مؤسسۀ تحقیقات علوم دامی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجانfa_IR
dc.citation.volume47
dc.citation.issue1
dc.citation.spage89
dc.citation.epage102


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد