| dc.contributor.author | موسوی, سیدسعید | fa_IR |
| dc.contributor.author | امانلو, حمید | fa_IR |
| dc.contributor.author | نیکخواه, علی | fa_IR |
| dc.contributor.author | مصطفی تهرانی, علی | fa_IR |
| dc.contributor.author | میرزایی الموتی, حمید رضا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T08:32:21Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T08:32:21Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T08:32:21Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T08:32:21Z | |
| dc.date.issued | 2016-05-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-10-18 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-07-26 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | موسوی, سیدسعید, امانلو, حمید, نیکخواه, علی, مصطفی تهرانی, علی, میرزایی الموتی, حمید رضا. (1395). تأثیر کاهش پروتئین قابل سوختوساز همراه با افزودن لیزین و متیونین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد میشهای آبستن افشاری. علوم دامی ایران, 47(1), 89-102. doi: 10.22059/ijas.2016.61673 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-4773 | |
| dc.identifier.issn | 2423-7949 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/ijas.2016.61673 | |
| dc.identifier.uri | https://ijas.ut.ac.ir/article_61673.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/343431 | |
| dc.description.abstract | هدف از انجام این پژوهش، بررسی تأثیر کاهش پروتئین قابل سوختوساز (متابولیسم) همراه با افزایش لیزین و متیونین محافظتشدۀ شکمبهای در پنج هفتۀ آخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری و برهها بود. 25 رأس میش یکبار زایش در قالب طرح کامل تصادفی نامتعادل با جیرههای غذایی محتوای پروتئین قابل سوختوساز کم همراه با لیزین و متیونین محافظتشدۀ شکمبهای (LMP+LMRP) و زیاد (HMP) به ترتیب 20 درصد کمتر و معادل توصیۀ NRC (2007) تغذیه شدند. نتایج نشان داد که مادۀ خشک مصرفی، وزن بدن میش در پایان دورۀ آبستنی، تغییرات وزن بدن از آغاز آزمایش تا هنگام زایش، وزن بدن بیست روز پس از زایش تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (05/0P>). تغییر کاهشی وزن بدن در هنگام زایش در تیمار HMP نسبت به LMP+LMRP بیشتر و به معنیدار بودن نزدیک (10/0P | fa_IR |
| dc.format.extent | 540 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | علوم دامی ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Journal of animal Science | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/ijas.2016.61673 | |
| dc.subject | آبستنی | fa_IR |
| dc.subject | ایمنی | fa_IR |
| dc.subject | اسیدآمینه | fa_IR |
| dc.subject | پروتئین قابل سوختوساز | fa_IR |
| dc.subject | گوسفند | fa_IR |
| dc.title | تأثیر کاهش پروتئین قابل سوختوساز همراه با افزودن لیزین و متیونین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد میشهای آبستن افشاری | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی دکتری، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجان | fa_IR |
| dc.contributor.department | استاد، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجان | fa_IR |
| dc.contributor.department | استاد، گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار بخش تحقیقات تغذیه و فیزیولوژی مؤسسۀ تحقیقات علوم دامی کشور | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجان | fa_IR |
| dc.citation.volume | 47 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 89 | |
| dc.citation.epage | 102 | |