بررسی تأثیر پودر سیر و سین یوتیک بر عملکرد، ریختشناسی و برخی از جمعیتهای میکروبی روده در جوجههای گوشتی
(ندگان)پدیدآور
رستمی گوهری, الههافشارمنش, محسنتوکلی, هادینوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این آزمایش بهمنظور بررسی تأثیر سین بیوتیک و سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد، ریختشناسی و جمعیت میکروبی روده در جوجههای گوشتی انجام شد. آزمایش در قالب طرح کامل تصادفی با پنج تیمار، چهار تکرار و ده جوجه در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1) جیرة شاهد بدون افزودنی، 2) جیرة شاهد + 200 میلیگرم در کیلوگرم پادزی (آنتیبیوتیک) ویرجینامایسین، 3) جیرة شاهد + 500 میلیگرم در کیلوگرم سین بیوتیک، 4و5) تیمارهای 4 و 5 به ترتیب جیرة شاهد+ 2/0 و 4/0 درصد پودر سیر. وزن بدن و مصرف خوراک بهصورت هفتگی اندازهگیری و برای محاسبة فراسنجههای عملکرد استفاده شدند. نتایج نشان داد در سن 49-21 روزگی و کل دورة پرورش تیمارهای دریافتکنندة پادزی و 2/0 درصد پودر سیر افزایش وزن روزانه بیشتر و ضریب تبدیل غذایی بهتری داشتند (05/0P
کلید واژگان
پادزیپودر سیر
سین بیوتیک
ریختشناسی روده
عملکرد
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2016-05-211395-03-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیة دام، گروه علوم دامی، دانشگاه شهید باهنر کرماندانشیار گروه علوم دامی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
استادیار، گروه علوم درمانگاهی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
شاپا
2008-47732423-7949




