نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorصدیقی شیخ حسن, بهزادfa_IR
dc.contributor.authorشیوازاد, محمودfa_IR
dc.contributor.authorزاغری, مجتبیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:32:20Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:32:20Z
dc.date.available1399-07-09T08:32:20Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:32:20Z
dc.date.issued2016-05-21en_US
dc.date.issued1395-03-01fa_IR
dc.date.submitted2015-06-14en_US
dc.date.submitted1394-03-24fa_IR
dc.identifier.citationصدیقی شیخ حسن, بهزاد, شیوازاد, محمود, زاغری, مجتبی. (1395). تأثیر سطوح مختلف انرژی بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی نر سویۀ آرین در شرایط القای آسیت. علوم دامی ایران, 47(1), 31-40. doi: 10.22059/ijas.2016.57997fa_IR
dc.identifier.issn2008-4773
dc.identifier.issn2423-7949
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijas.2016.57997
dc.identifier.urihttps://ijas.ut.ac.ir/article_57997.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/343426
dc.description.abstract<strong>در این آزمایش با استفاده از طرح بلوک­های کامل تصادفی تأثیر سه سطح انرژی در چهار تکرار شامل؛ 1-سطح انرژی جیره برابر راهنمای سویۀ آرین، 2-کاهش سطح انرژی جیره به میزان 100 کیلوکالری در دورۀ آغازین و 150 کیلوکالری در دورۀ رشد و پایانی نسبت به راهنمای سویۀ آرین، 3- کاهش سطح انرژی جیره به میزان 200 کیلوکالری در دورۀ آغازین و 300 کیلوکالری در دورۀ رشد و پایانی نسبت به راهنمای سویۀ</strong> <strong>آرین بر عملکرد و پیشگیری از عارضۀ آسیت 60 قطعه جوجۀ گوشتی نر در طول شش هفته بررسی شد. در طول آزمایش وزن بدن، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، درصد تلفات و شاخص تولید تعیین شد. در 35 روزگی هماتوکریت و فراسنجه­های خونی اندازه­گیری شد. در پایان آزمایش ویژگی­های لاشه و نسبت بطن راست به کل بطن تعیین و مقایسه شد. کاهش سطح انرژی جیره افزایش وزن بدن و مصرف خوراک را افزایش داد (05/0></strong>P<strong>). هزینۀ خوراک به ازای هر کیلوگرم افزایش وزن با کاهش سطح انرژی جیره کاهش یافت (05/0></strong>P<strong>). کاهش انرژی جیره مقادیر هموگلوبین، و هماتوکریت را کاهش داد (05/0></strong>P<strong>) و سطح کورتیکواسترون افزایش یافت (05/0></strong>P<strong>). هورمون </strong>T3<strong> تحت تأثیر کاهش انرژی جیره قرار نگرفت ولی </strong>T4<strong> با کاهش سطح انرژی جیره افزایش یافت (05/0></strong>P<strong>) و همچنین نسبت </strong>T3<strong> به </strong>T4<strong> با کاهش سطح انرژی جیره کاهش یافت (05/0></strong>P<strong>). با توجه به نتایج کاهش سطح انرژی جیره به‌صورت تیمار شمارۀ 2 (یادشده در بالا) از لحاظ عملکرد و شاخص</strong><strong>‌</strong><strong>های مرتبط به آسیت بهتر از دو گروه دیگر بود.</strong>fa_IR
dc.format.extent671
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم دامی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of animal Scienceen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijas.2016.57997
dc.subjectانرژی جیرهfa_IR
dc.subjectآسیتfa_IR
dc.subjectجوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.titleتأثیر سطوح مختلف انرژی بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی نر سویۀ آرین در شرایط القای آسیتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری تغذیۀ طیور، گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرجfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرجfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرجfa_IR
dc.citation.volume47
dc.citation.issue1
dc.citation.spage31
dc.citation.epage40


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد