بررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
(ندگان)پدیدآور
مقدم تبریزی, مازیارسالار معینی, محمدنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در این آزمایش اثرات سطوح مختلف سبوس برنج (صفر، 6، 12و 18 درصد) و یک آنزیم چندگانه (صفر و 1/0 درصد) بر عملکرد جوجههای گوشتی مورد بررسی قرار گرفت.  384 قطعه جوجه خروس یکروزه گوشتی سویه راس به 8 تیمار آزمایش اختصاص داده شدند و هر تیمار شامل 4 تکرار بود و در هر تکرار 12 قطعه جوجه خروس گوشتی قرار داده شد. این آزمایش در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی به روش آزمایش فاکتوریل (2×4) اجرا گردید. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش سطح سبوس برنج در جیره، وزن بدن و افزایش وزن در تیمارها به طور معنیداری کاهش و ضریب تبدیل افزایش یافت. همچنین مصرف خوراک و فراسنجههای خونی در تیمارهای مختلف معنیدار نشد. وزن سنگدان (05/0P
کلید واژگان
آنزیمهای چندگانهجوجه گوشتی
سبوس برنج
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2011-06-221390-04-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان، کارشناسی ارشددانشکده کشاورزی دانشگاه شهیدباهنر کرمان، استادیار
شاپا
2008-47732423-7949




