دوره 49, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
تأثیر اسید استیک و اتوکلاو بر تجزیهپذیری مواد مغذی، شمارش پروتوزوآ، پروتئین قابل متابولیسم و بخشبندی پروتئین بر اساس CNCPS در گاودانه (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-02-20)تأثیر فرآوری گاودانه با اسید استیک و اتوکلاو بر تجزیهپذیری مواد مغذی، برخی فراسنجههای شکمبهای، شمارش پروتوزوآ، و بخشبندی پروتئین بر اساس سیستم کرنل با استفاده از سه راس گوسفند دارای فیستولای شکمبهای در آزمایش فاکتوریل ...
 
- 
اثرات تزریق درون تخممرغی منابع مختلف منگنز بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-02-20)بهمنظور بررسی اثرات تزریق درون تخممرغی منابع مختلف منگنز بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی، تعداد 480 عدد تخممرغ بارور سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی به 6 تیمار، 4 تکرار و 20 تخممرغ در هر تکرار ...
 
- 
اثرات خطا و نقص شجره بر پیش بینی ارزش اصلاحی و رتبهبندی حیوانات در گاوهای شیری (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-02-20)وجود شجره کامل به عنوان یکی از فرضیات ارزیابی ژنتیکی حیوانات با معادلات مختلط است. در این پژوهش، با هدف تأثیر روابط خویشاوندی بر ارزیابی ژنتیکی، از اطلاعات شجره و تولید 100 گله بزرگ گاو شیری تحت پوشش مرکز اصلاح نژاد دام ...
 
- 
اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برونتنی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-02-20)هدف از این تحقیق، بررسی اثر مکمل نمودن خیساب مایع ذرت به عنوان منبع نیتروژن با منابع مختلف کربوهیدرات در جیره غذایی بر تولید گاز، فراسنجههای تخمیر، گوارشپذیری مواد مغذی و فعالیت آنزیمهای میکروبی شکمبه در شرایط برونتنی ...
 
- 
تأثیر تزریق داخل تخم مرغی نانوذرات عصاره هسته انگور بر تمایز جنسیت و ساختار گونادی در جوجههای گوشتی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-02-20)پلیفنولهای موجود در هسته انگور جز مهارکنندههای قوی آروماتاز محسوب میشوند. در این مطالعه، عصاره هسته انگور به عنوان آنتیآروماتاز به تخممرغ تزریق و اثرات آن بر تمایز جنسیت و ساختار گوناد جوجهها مورد بررسی قرار گرفت. ...
 



