مرور دوره 44, شماره 2 بر اساس موضوع "اسیدهای آمینه"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
افزایش محتوای لایزوزیم تخم بلدرچین ژاپنی با مکمل سازی جیره¬ای اسیدهای آمینه
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-07-23)به منظور بررسی امکان تغییر غلظت و فعالیت آنزیم لایزوزیم در تحقیق حاضر چهار اسیدآمینه آسپاراژین، آرژنین، گلایسین و متیونین به جیره غذایی بلدرچینهای تخمگذار مکمل شد. برای مکمل سازی اسیدهای آمینه، یکسان بودن محتوای پروتئینی ...



