مرور دوره 44, شماره 2 بر اساس موضوع "اسیدهای آمینه"

  • افزایش محتوای لایزوزیم تخم بلدرچین ژاپنی با مکمل سازی جیره¬ای اسیدهای آمینه 

    روحانی, نجمه سادات؛ کریمی ترشیزی, محمد امیر؛ نیکخواه, مریم (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-07-23)
    به منظور بررسی امکان تغییر غلظت و فعالیت آنزیم لایزوزیم در تحقیق حاضر چهار اسیدآمینه آسپاراژین، آرژنین، گلایسین و متیونین به جیره غذایی بلدرچین­های تخمگذار مکمل شد. برای مکمل سازی اسیدهای آمینه، یکسان بودن محتوای پروتئینی ...