مرور دوره 44, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 9 از 9
-
بررسی اثرات تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-07-23)چکیده هدف از مطالعه حاضر تعیین اثرات سطوح مختلف ال-آرژنین بر عملکرد رشد، صفات لاشهای و فراسنجههای خون در جوجه مرغهای گوشتی سویه راس در دوره آغازین بود. در این آزمایش تعداد 192 جوجه مرغ گوشتی یک روزه سویه راس در قالب ...
-
ساختار شجره برخی گله های گاو هلشتاین ایران و تاثیر آن بر هم خونی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-07-23)در بررسی حاضر از اطلاعات شجره ا ی گاو هلشتاین ایران، که توسط مرکز اصلاح دام کشور در طی سال های 1350 تا 1388 ثبت شده بود، برای بررسی علت افزایش هم خونی استفاده شد. ضریب هم خونی و معیار کامل بودن شجره همه گاوها با استفاده ...
-
اثر جایگزینی سطوح مختلف دانه ذرت به جای جو بر عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-07-23)به منظور بررسی اثرجایگزینی سطوح مختلف دانه ذرت به جای دانه جو در جیره بر عملکرد و برخیصفات تولیدمثلی دراوایل دوره شیردهی، تعداد 15 رأس گاو شیرده هلشتاین زایش دوم(11 ±26روز پس از زایش) با میانگین تولید شیر6/5 ± 7/36 کیلوگرم ...
-
اثر چند شکلی آللی در اگزون 3 ژن لپتین بر صفات رشد و تولید پشم در گوسفند نژاد نائینی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-07-23)شناسایی ژن های عمده تاثیرگذار بر توازن انرژی، تولید شیر، باروری، ایمنی و مصرف خوراک از اهداف مهم و استراتژیک در تحقیقات ژنتیک و اصلاح نژاد دام می باشد. از میان ژن های عمده، ژن لپتین از جمله ژن های بزرگ اثری است که چند شکلی ...
-
بررسی رابطه¬ی ژن TLR4 با ورم پستان بالینی در گاو¬های هلشتاین ایران
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-07-23)ژنToll-Like Receptor 4(TLR4) به عنوان یک گیرندهی سطح سلولی که در پاسخهای ایمنی ذاتی موثر است، سبب شناسایی لیپو پلی ساکاریدهای باکتریهای گرم منفی میشود. نشانگرهای ژنتیکی مرتبط با پاسخهای ایمنی در طول بروز ورم پستان ...
-
تاثیر وزن لاشه و جنس بر کیفیت گوشت و ترکیب اسیدهای چرب گوسفندان نژاد زل
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-07-23)هدف از این مطالعه تعیین اثر وزن لاشه و جنس بر کیفیت گوشت و ترکیب اسیدهای چرب ماهیچهی راستهی گوسفندان زل بود. سی راس بره زل (15 راس نر و 15 راس ماده) از گلهی پرورش یافته در مرتع به طور تصادفی انتخاب شد. پس از کشتار، بر ...
-
افزایش محتوای لایزوزیم تخم بلدرچین ژاپنی با مکمل سازی جیره¬ای اسیدهای آمینه
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-07-23)به منظور بررسی امکان تغییر غلظت و فعالیت آنزیم لایزوزیم در تحقیق حاضر چهار اسیدآمینه آسپاراژین، آرژنین، گلایسین و متیونین به جیره غذایی بلدرچینهای تخمگذار مکمل شد. برای مکمل سازی اسیدهای آمینه، یکسان بودن محتوای پروتئینی ...
-
بررسی چندشکلی اگزون 6 ژن کالپاستاتین به روش PCR-SSCP و ارتباط آن با صفات لاشه در گوسفندان لری-بختیاریو زل-آتابای
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-07-23)کالپاستاتین به عنوان ژن کاندیدای مؤثر بر بازده رشد و صفات کیفی گوشت مطرح است.در مطالعه حاضر از تعداد 74 رأس گوسفند نژاد لری-بختیاری و 40 رأس آمیخته زل-آتابای به ترتیب از کشتارگاه های صنعتی شهرستان های شهرکرد و گرگان خون ...
-
آنالیز ژنتیکی تعداد بره متولد شده در هر زایش میش¬های نژادمهربان با کمک مدل¬های رگرسیون تصادفی بی¬اسپلاین
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-07-23)در این پژوهش بهمنظور برآورد اجزای واریانس و وراثتپذیری تعداد بره در هر زایش گوسفند مهربان با استفاده از مدلهای رگرسیون تصادفی، از 5558 رکورد زایش مربوط به 2245 رأس میش طی سالهای 1374 تا 1389 استفاده گردید. شناسایی عوامل ...



