| dc.contributor.author | کیانی, حسین | fa_IR |
| dc.contributor.author | ساعتچی, آیدا | fa_IR |
| dc.contributor.author | حق شناس, مطهره | fa_IR |
| dc.contributor.author | جعفری, نگین | fa_IR |
| dc.contributor.author | لبافی مزرعه شاهی, محسن | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T08:19:36Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T08:19:36Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T08:19:36Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T08:19:36Z | |
| dc.date.issued | 2019-10-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-08-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2019-02-05 | en_US |
| dc.date.submitted | 1397-11-16 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | کیانی, حسین, ساعتچی, آیدا, حق شناس, مطهره, جعفری, نگین, لبافی مزرعه شاهی, محسن. (1398). اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگیهای رئولوژی و ساختاری ارده. مهندسی بیوسیستم ایران, 50(3), 695-703. doi: 10.22059/ijbse.2019.274882.665156 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-4803 | |
| dc.identifier.issn | 2423-7841 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2019.274882.665156 | |
| dc.identifier.uri | https://ijbse.ut.ac.ir/article_73703.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/339318 | |
| dc.description.abstract | در این مقاله اثر فرایندهای مختلف آسیاب دانه کنجد (پرهای، سرامیکی، ساچمه ای، و سنگی) بر ریزساختار، توزیع اندازه ذرات و ویژگیهای رئولوژیکی ارده مطالعه گردید. ارده یک سیال سوسپانسیون بر پایه روغن بود و در آن ذرات حاوی پروتئین با شکل های مختلف در فاز پیوسته روغنی معلق بودند. فرایند آسیاب سنگی بزرگ در مقایسه با سایر روش های آسیاب کردن بر روی کاهش اندازه ذرات ، بهبود خواص رئولوژیکی و پایداری ارده در سطح احتمال 5% تاثیر معنی داری داشت. پایداری کلوئیدی با کاهش اندازه متوسط ذرات به زیر 5 میکرون بهبود یافت. رفتاررقیق شوندگی با برش برای همه نمونه های ارده دیده شد که به ساختار کلوئیدی ذرات آسیاب شده مرتبط بود. آزمون خزش نشان داد که ساختار الاستیک ارده با کاهش اندازه ذرات به رفتار ویسکوز تغییر یافت و این رفتار وابسته به روش آسیاب کردن بود. میزان سفیدی ارده با کاهش اندازه ذرات کاهش پیدا کرد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 1063 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مهندسی بیوسیستم ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Journal of Biosystems Engineering | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2019.274882.665156 | |
| dc.subject | خواص رئولوژیک | fa_IR |
| dc.subject | آسیاب | fa_IR |
| dc.subject | پایداری | fa_IR |
| dc.subject | کنجد | fa_IR |
| dc.subject | ارده | fa_IR |
| dc.subject | رئولوژی | fa_IR |
| dc.title | اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگیهای رئولوژی و ساختاری ارده | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی دکتری، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسی، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسی، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 50 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 695 | |
| dc.citation.epage | 703 | |