نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکیانی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorساعتچی, آیداfa_IR
dc.contributor.authorحق شناس, مطهرهfa_IR
dc.contributor.authorجعفری, نگینfa_IR
dc.contributor.authorلبافی مزرعه شاهی, محسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:19:36Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:19:36Z
dc.date.available1399-07-09T08:19:36Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:19:36Z
dc.date.issued2019-10-23en_US
dc.date.issued1398-08-01fa_IR
dc.date.submitted2019-02-05en_US
dc.date.submitted1397-11-16fa_IR
dc.identifier.citationکیانی, حسین, ساعتچی, آیدا, حق شناس, مطهره, جعفری, نگین, لبافی مزرعه شاهی, محسن. (1398). اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی‌های رئولوژی و ساختاری ارده. مهندسی بیوسیستم ایران, 50(3), 695-703. doi: 10.22059/ijbse.2019.274882.665156fa_IR
dc.identifier.issn2008-4803
dc.identifier.issn2423-7841
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2019.274882.665156
dc.identifier.urihttps://ijbse.ut.ac.ir/article_73703.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/339318
dc.description.abstractدر این مقاله اثر فرایندهای مختلف آسیاب دانه کنجد (پره‌ای، سرامیکی، ساچمه ای، و سنگی) بر ریزساختار، توزیع اندازه ذرات و ویژگی‌های رئولوژیکی ارده مطالعه گردید. ارده یک سیال سوسپانسیون بر پایه روغن بود و در آن ذرات حاوی پروتئین با شکل های مختلف در فاز پیوسته روغنی معلق بودند. فرایند آسیاب سنگی بزرگ در مقایسه با سایر روش های آسیاب کردن بر روی کاهش اندازه ذرات ، بهبود خواص رئولوژیکی و پایداری ارده در سطح احتمال 5% تاثیر معنی داری داشت. پایداری کلوئیدی با کاهش اندازه متوسط ذرات به زیر 5 میکرون بهبود یافت. رفتاررقیق شوندگی با برش برای همه نمونه های ارده دیده شد که به ساختار کلوئیدی ذرات آسیاب شده مرتبط بود. آزمون خزش نشان داد که ساختار الاستیک ارده با کاهش اندازه ذرات به رفتار ویسکوز تغییر یافت و این رفتار وابسته به روش آسیاب کردن بود. میزان سفیدی ارده با کاهش اندازه ذرات کاهش پیدا کرد.fa_IR
dc.format.extent1063
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمهندسی بیوسیستم ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Biosystems Engineeringen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2019.274882.665156
dc.subjectخواص رئولوژیکfa_IR
dc.subjectآسیابfa_IR
dc.subjectپایداریfa_IR
dc.subjectکنجدfa_IR
dc.subjectاردهfa_IR
dc.subjectرئولوژیfa_IR
dc.titleاثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگی‌های رئولوژی و ساختاری اردهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.citation.volume50
dc.citation.issue3
dc.citation.spage695
dc.citation.epage703


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد