مدل سازی عددی سه بعدی انتقال حرارت در پنیرسفید تهیه شده به روش اولترافیلتراسیون
(ندگان)پدیدآور
دلوی, محسنهمدمی, ناصرنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
پروفیل دما طی مرحله نمک پاشی، به دلیل اثر آن بر فعالیت میکروبی  و آنزیمی نقش مهمی را در کیفیت پنیر بازی میکنند. در این تحقیق یک مدل سه بعدی برای توصیف انتقال حرارت در پنیر فراپالایش شده با استفاده از حل عددی قانون دوم فوریه با روش تفاضل محدود (مبنا شمای صریح) به عنوان تابعی از عوامل درونی (دما و ترکیب شیمیایی پنیر در هر نقطه در داخل پنیر) و عوامل بیرونی (دما، رطوبت نسبی و سرعت حرکت هوای محیط نگهداری)  توسعه داده شد. نتایج مقایسه پروفیلهای دمای پیش بینی شده با نرم افزار  MATLABبا دادههای اندازهگیری شده ، نشان داد که همبستگی بالایی بین مقادیر پیش بینی شده توسط مدل و مقادیر آزمایشی وجود دارد.
کلید واژگان
پنیر UFتفاضل محدود
مدل سازی
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2011-02-201389-12-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی اصفهاناستادیار، دانشگاه صنعتی اصفهان
شاپا
2008-48032423-7841




