توسعه یک سامانه زبان الکترونیک مبتنی بر الکترود گلسیکربن به منظور کمیتسنجی اسید اسکوربیک
(ندگان)پدیدآور
دالوند, محمد جعفرمحتسبی, سید سعیدرفیعی, شاهیننوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
آب میوهها به سبب داشتن ویتامینهای ضروری از دیدگاه سلامت دارای منافع زیادی برای انسان میباشند لذا به شدت در معرض تقلب و ناخالصی میباشند. از طرف دیگر ترکیبهای پیچیده موجود در مواد غذایی، تعیین محتوای کیفی و کمی آنها را مشکل ساخته است. استفاده از روشهای شیمیایی برای اندازهگیری و تشخیص ترکیبات پیچیده اغلب وقتگیر و هزینهبر میباشند. در حال حاضر فناوری زبان الکترونیک، چشم انداز امیدوار کنندهای را در در خصوص کنترل کیفی و تشخیص اصالت محصول نشان داده است لذا کاربرد گستردهای در صنایع غذایی پیدا کرده است. در این پژوهش، یک سامانه زبان الکترونیک مبتنی بر الکترود کاری گلسیکربن و تکنیک ولتامتری چرخهای برای کمیت سنجی اسید اسکوربیک به کار گرفتهشده است. نتایج نشان داد همبستگی خطی مطلوبی (y=0.0622x-1.1547, R2=0.998) میان تغییرات غلظت اسید اسکوربیک و جریان پیک کاتدی آن وجود دارد.
کلید واژگان
آبمیوهزبان الکترونیک
اسید اسکوربیک
جریان پیک
ولتاموگرام
زبان و بینی الکترونیک
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2017-04-211396-02-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
دانشگاه تهراندانشگاه تهران
دانشگاه تهران
شاپا
2008-48032423-7841




