مرور دوره 40, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
بررسی پارامترهای موثر در آبشویی سوخت بیودیزل
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2010-02-20)آبشویی یا خالص سازی بیودیزل یکی از مراحل فرآوری بیودیزل است. به علت وجود ناخالصی?ها در بیودیزل، عمل آبشویی ضروری است. این مرحله از فرآوری بیودیزل نیاز به وقت و هزینه بیشتری نسبت به مراحل دیگر دارد. به همین دلیل، در این ...
-
تاثیر رطوبت خاک در خاک ورزی اولیه و سرعت پیشروی در عملیات دیسک زنی بر عملکرد هرس بشقابی به عنوان خاک ورز ثانویه
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2010-02-20)هدف از این تحقیق، بررسی تاثیر رطوبت خاک در خاکورزی اولیه و سرعت پیشروی در عملیات دیسک زنی بر پارامترهای عملکردی هرس بشقابی افست در یک خاک لوم رسی سیلتی بود. در اجرای این تحقیق، ابتدا تاثِِیـر سطوح مختلف رطوبت خاک (14-12، ...
-
تعیین مقادیر مقاومتی مؤثر در جداسازی میوة گردو از دمچه
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2010-02-20)برای طراحی ماشینهای برداشت میوه، عموماً خواص فیزیکی و مکانیکی اجزای درخت و میوة آن مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار میگیرد. برخی از این خواص شامل نیروهای مؤثر در برداشت میوه و مقاومت به جدا شدن آن هنگام تکاندن تنه درختان ...
-
تعیین ضرایب معادله مقاومت کشش ویژه گاوآهن های برگرداندار، بشقابی و قلمی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2010-02-20)مقاومت کششی برای سه نوع ادوات خاک ورزی اولیه با استفاده از یک لودسل کششی با ظرفیت20 کیلو نیوتن در خاک لومی رسی منطقه کرج اندازه گیری شد. ادوات شامل گاوآهنهای برگردان دار، بشقابی و قلمی هر کدام با یک عامل خاک ورز بود. برای ...
-
تعیین منحنی های همدمای جذبی خرما رقم استعمران و برازش مدلهای مختلف برای آن
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2010-02-20)منحنی های هم دمای مواد غذایی درفرآیندهایی مانند آماده سازی، خشک کردن و انبارداری از اهمیت زیادی برخوردار هستند. به دلیل خصوصیات پیچیده مواد غذایی، برآورد تئوریک منحنیهای هم دما غیر ممکن بوده و اندازهگیری تجربی مورد نیاز ...
-
بررسی شکست مکانیکی دو رقم هندوانه در بارگذاری شبه استاتیکی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2010-02-20)هندوانه همانند بسیاری از میوههای دیگر در مخازن تودهای جا به جا و نگهداری میشود. عمق مناسب مخزن تودهای باید به گونهای انتخاب گردد که سبب آسیب و شکستگی میوههای لایه پایین نگردد. تحقیق حاضر به منظور تعیین و مقایسه خواص ...



