مرور دوره 46, شماره 2 بر اساس موضوع "جذب روغن"

  • ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن 

    صباغی, حسن؛ ضیائی فر, امان محمد؛ صادقی ماهونک, علیرضا؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ میرزایی, حبیب الله (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)
    جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن از مهمترین جنبه‏های کیفی محصول است. هدف این پژوهش بررسی تأثیر دما بر محتوای روغن محصول نهایی و استنباط آن توسط مدل‏های تجربی بود. بدین منظور خلال‏های سیب‌زمینی در اندازۀ مشخص پس از آنزیم‌بری در ...