• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Asian Pacific Journal of Cancer Prevention
    • Volume 14, Issue 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Asian Pacific Journal of Cancer Prevention
    • Volume 14, Issue 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Strategies of Functional Food for Cancer Prevention in HumanBeings

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Functional food for prevention of chronic diseases is one of this century's key global challenges. Cancer isnot only the first or second leading cause of death in China and other countries across the world, but also hasdiet as one of the most important modifiable risk factors. Major dietary factors now known to promote cancerdevelopment are polished grain foods and low intake of fresh vegetables, with general importance for an unhealthylifestyle and obesity. The strategies of cancer prevention in human being are increased consumption of functionalfoods like whole grains (brown rice, barley, and buckwheat) and by-products, as well some vegetables (bittermelon, garlic, onions, broccoli, and cabbage) and mushrooms (boletes and Tricholoma matsutake). In additionsome beverages (green tea and coffee) may be protective. Southwest China (especially Yunnan Province) is ageographical area where functional crop production is closely related to the origins of human evolution withimplications for anticancer influence.
    کلید واژگان
    Functional food
    dietary
    Cancer Prevention
    human being
    progress in Southwest China

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2013-03-01
    1391-12-11
    ناشر
    West Asia Organization for Cancer Prevention (WAOCP)

    شاپا
    1513-7368
    2476-762X
    URI
    http://journal.waocp.org/article_27496.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/33621

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب