نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاسدی, صادقfa_IR
dc.contributor.authorچایی چی, محمد رضاfa_IR
dc.contributor.authorعباسدخت, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorاصغری, حمید رضاfa_IR
dc.contributor.authorقلی پور, منوچهرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:00:07Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:00:07Z
dc.date.available1399-07-09T08:00:07Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:00:07Z
dc.date.issued2013-11-22en_US
dc.date.issued1392-09-01fa_IR
dc.date.submitted2012-12-12en_US
dc.date.submitted1391-09-22fa_IR
dc.identifier.citationاسدی, صادق, چایی چی, محمد رضا, عباسدخت, حمید, اصغری, حمید رضا, قلی پور, منوچهر. (1392). بررسی ویژگی‌های کیفی علوفه سورگوم و شنبلیله تحت تاثیر کودهای نیتروژنه (زیستی، شیمیایی و تلفیقی) در نظام کشت مخلوط افزایشی. علوم گیاهان زراعی ایران, 44(3), 479-493. doi: 10.22059/ijfcs.2013.35865fa_IR
dc.identifier.issn2008-4811
dc.identifier.issn2423-8082
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijfcs.2013.35865
dc.identifier.urihttps://ijfcs.ut.ac.ir/article_35865.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/333082
dc.description.abstractتعیین بهترین مخلوط کشت گیاهان علوفه ای و دارویی از ارکان اساسی در افزایش کیفیت علوفه در نظام تولید علوفه دارو به حساب می آید. به منظور بررسی تأثیر کودهای نیتروژنه (زیستی، شیمیایی و تلفیقی) روی کمیت و کیفیت علوفه سورگوم و شنبلیله در کشت مخلوط افزایشی سورگوم و شنبلیله، آزمایشی به صورت کرت‌های خرد شده در قالب بلوک‌های کامل تصادفی با 3 تکرار درمزرعه آموزشی و پژوهشی دانشگاه تهران واقع در دولت آباد کرج در سال زراعی 90-1389 به اجرا در آمد. سطوح مختلف کودی شامل: شاهد بدون کود (N0)، کود بیولوژیک (ازتوباکتر- ریزوبیوم- آزوسپرلیوم- میکوریزا) (NBi)، کود شیمیایی نیتروژن (درقالب اوره بر مبنای آزمایش خاک) (100 Nch) و کود تلفیقی شامل کود بیولوژیک + 50% کود شیمیایی نیتروژن (NBi+Nch50)، هر چهار تیمار به عنوان عامل اصلی در نظر گرفته شدند. ترکیب‌‌های کشت مخلوط شامل: کشت خالص سورگوم بدون علف‌هرز (S0)، کشت خالص سورگوم با علف‌هرز (Sw)، کشت خالص شنبلیله بدون علف‌هرز (T0)، کشت خالص شنبلیله با علف‌هرز (Tw)، کشت سورگوم+ 50% کشت شنبلیله (ST50) و کشت سورگوم+ 100% کشت شنبلیله (ST100) به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شدند.fa_IR
dc.format.extent314
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم گیاهان زراعی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Field Crop Scienceen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijfcs.2013.35865
dc.subjectکشت مخلوط افزایشیfa_IR
dc.subjectسورگومfa_IR
dc.subjectشنبلیلهfa_IR
dc.subjectکود های نیتروژنهfa_IR
dc.subjectکیفیت علوفهfa_IR
dc.titleبررسی ویژگی‌های کیفی علوفه سورگوم و شنبلیله تحت تاثیر کودهای نیتروژنه (زیستی، شیمیایی و تلفیقی) در نظام کشت مخلوط افزایشیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه صنعتی شاهرودfa_IR
dc.contributor.departmentپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentانشگاه صنعتی شاهرودfa_IR
dc.contributor.departmentانشگاه صنعتی شاهرودfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شاهرودfa_IR
dc.citation.volume44
dc.citation.issue3
dc.citation.spage479
dc.citation.epage493


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد