| dc.contributor.author | اسدی, صادق | fa_IR | 
| dc.contributor.author | چایی چی, محمد رضا | fa_IR | 
| dc.contributor.author | عباسدخت, حمید | fa_IR | 
| dc.contributor.author | اصغری, حمید رضا | fa_IR | 
| dc.contributor.author | قلی پور, منوچهر | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T08:00:07Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T08:00:07Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T08:00:07Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T08:00:07Z |  | 
| dc.date.issued | 2013-11-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1392-09-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2012-12-12 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1391-09-22 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | اسدی, صادق, چایی چی, محمد رضا, عباسدخت, حمید, اصغری, حمید رضا, قلی پور, منوچهر. (1392). بررسی ویژگیهای کیفی علوفه سورگوم و شنبلیله تحت تاثیر کودهای نیتروژنه (زیستی، شیمیایی و تلفیقی) در نظام کشت مخلوط افزایشی. علوم گیاهان زراعی ایران, 44(3), 479-493. doi: 10.22059/ijfcs.2013.35865 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-4811 |  | 
| dc.identifier.issn | 2423-8082 |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/ijfcs.2013.35865 |  | 
| dc.identifier.uri | https://ijfcs.ut.ac.ir/article_35865.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/333082 |  | 
| dc.description.abstract | تعیین بهترین مخلوط کشت گیاهان علوفه ای و دارویی از ارکان اساسی در افزایش کیفیت علوفه در نظام تولید علوفه دارو به حساب می آید. به منظور بررسی تأثیر کودهای نیتروژنه (زیستی، شیمیایی و تلفیقی) روی کمیت و کیفیت علوفه سورگوم و شنبلیله در کشت مخلوط افزایشی سورگوم و شنبلیله، آزمایشی به صورت کرتهای خرد شده در قالب بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار درمزرعه آموزشی و پژوهشی دانشگاه تهران واقع در دولت آباد کرج در سال زراعی 90-1389 به اجرا در آمد. سطوح مختلف کودی شامل: شاهد بدون کود (N0)، کود بیولوژیک (ازتوباکتر- ریزوبیوم- آزوسپرلیوم- میکوریزا) (NBi)، کود شیمیایی نیتروژن (درقالب اوره بر مبنای آزمایش خاک) (100 Nch) و کود تلفیقی شامل کود بیولوژیک + 50% کود شیمیایی نیتروژن (NBi+Nch50)، هر چهار تیمار به عنوان عامل اصلی در نظر گرفته شدند. ترکیبهای کشت مخلوط شامل: کشت خالص سورگوم بدون علفهرز (S0)، کشت خالص سورگوم با علفهرز (Sw)، کشت خالص شنبلیله بدون علفهرز (T0)، کشت خالص شنبلیله با علفهرز (Tw)، کشت سورگوم+ 50% کشت شنبلیله (ST50) و کشت سورگوم+ 100% کشت شنبلیله (ST100) به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شدند. | fa_IR | 
| dc.format.extent | 314 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | علوم گیاهان زراعی ایران | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Iranian Journal of Field Crop Science | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/ijfcs.2013.35865 |  | 
| dc.subject | کشت مخلوط افزایشی | fa_IR | 
| dc.subject | سورگوم | fa_IR | 
| dc.subject | شنبلیله | fa_IR | 
| dc.subject | کود های نیتروژنه | fa_IR | 
| dc.subject | کیفیت علوفه | fa_IR | 
| dc.title | بررسی ویژگیهای کیفی علوفه سورگوم و شنبلیله تحت تاثیر کودهای نیتروژنه (زیستی، شیمیایی و تلفیقی) در نظام کشت مخلوط افزایشی | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه صنعتی شاهرود | fa_IR | 
| dc.contributor.department | پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | انشگاه صنعتی شاهرود | fa_IR | 
| dc.contributor.department | انشگاه صنعتی شاهرود | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه شاهرود | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 44 |  | 
| dc.citation.issue | 3 |  | 
| dc.citation.spage | 479 |  | 
| dc.citation.epage | 493 |  |