نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمرادی, پرستوfa_IR
dc.contributor.authorاصغری, جعفرfa_IR
dc.contributor.authorمحسن آبادی, غلامرضاfa_IR
dc.contributor.authorسمیع زاده, حبیب اللهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T07:59:08Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T07:59:08Z
dc.date.available1399-07-09T07:59:08Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T07:59:08Z
dc.date.issued2016-05-21en_US
dc.date.issued1395-03-01fa_IR
dc.date.submitted2015-01-22en_US
dc.date.submitted1393-11-02fa_IR
dc.identifier.citationمرادی, پرستو, اصغری, جعفر, محسن آبادی, غلامرضا, سمیع زاده, حبیب الله. (1395). تأثیر نظام‌های کشت خالص و مخلوط بر عملکرد و اجزای عملکرد دانۀ لوبیاچیتی در شرایط وجین و بدون وجین علف‌های هرز. علوم گیاهان زراعی ایران, 47(1), 99-108. doi: 10.22059/ijfcs.2016.63592fa_IR
dc.identifier.issn2008-4811
dc.identifier.issn2423-8082
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijfcs.2016.63592
dc.identifier.urihttps://ijfcs.ut.ac.ir/article_63592.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/332771
dc.description.abstractبه‌منظور بررسی واکنش عملکرد و اجزای عملکرد لوبیاچیتی در شرایط رقابتی با علف­های هرز در مخلوط با ذرت و کدوی تخمه کاغذی، آزمایشی در دو مکان (رشت و رودسر) در سال 1392 اجرا شد. آزمایش به­صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل؛ لوبیاچیتی (100 و 75%)، ذرت – لوبیاچیتی (100:100 و 75:75%) و ذرت ـ لوبیاچیتی ـ کدوی تخمه کاغذی (100:100:100 و 75:75:75%) و دو تیمار وجین و بدون وجین (رقابت) بودند. نتایج نشان داد علف­های هرز موجود در رشت نه گونه و در رودسر شش گونه بود. در رودسر علف هرز پهن­برگ تاج­خروس و در رشت علف­های هرز باریک برگ مرغ و پنجه مرغی غالب بودند. در رودسر، تیمار وجین نقش برجسته­ای در کنترل علف­های هرز داشت، درحالی‌که در رشت نقش تیمار وجین به دلیل وجود علف­های هرز چندساله کمرنگ­تر بود. مخلوط­های دوگانه و سه­گانه، علف­های هرز را بهتر از کشت خالص کنترل کردند. در رودسر، بیشترین شمار غلاف در بوته، دانه در غلاف، وزن صددانه و عملکرد دانۀ لوبیاچیتی در تیمار وجین در کشت خالص و در تیمار رقابت در مخلوط­ها به دست آمد. در رشت بالاترین عملکرد دانه در کشت­های خالص با تراکم بیشتر به دست آمد. درنهایت، در تیمارهای بدون وجین، کشت­های مخلوط دوگانه و سه­گانه به سبب کنترل بهتر علف­های هرز در مقایسه با کشت‌های خالص بیشترین عملکرد و اجزای عملکرد را تولید کردند.fa_IR
dc.format.extent474
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم گیاهان زراعی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Field Crop Scienceen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijfcs.2016.63592
dc.subjectذرتfa_IR
dc.subjectعملکرد دانهfa_IR
dc.subjectکدوی تخمه کاغذیfa_IR
dc.subjectمخلوط سه‌گانه و وزن خشک علف‌های هرزfa_IR
dc.titleتأثیر نظام‌های کشت خالص و مخلوط بر عملکرد و اجزای عملکرد دانۀ لوبیاچیتی در شرایط وجین و بدون وجین علف‌های هرزfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری، گروه زراعت و اصلاح نبات دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد، گروه زراعت و اصلاح نبات دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، گروه زراعت و اصلاح نبات دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، گروه زراعت و اصلاح نبات دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه گیلانfa_IR
dc.citation.volume47
dc.citation.issue1
dc.citation.spage99
dc.citation.epage108


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد