• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات جنگل و صنوبر ایران
    • دوره 12, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات جنگل و صنوبر ایران
    • دوره 12, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    کلیر(Capparis decidua)، میوه ناشناخته جنوب کشور

    (ندگان)پدیدآور
    دمی‌زاده, غلامرضا
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    علمی- پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    میوه‌های رسیده (میوه‌های با پوست و گوشت صورتی مایل به قرمز)‌ و نارس (میوه‌های سبز رنگ با گوشت صورتی رنگ) کلیر در اواسط خرداد ماه 1380 از رویشگاه طبیعی کلیر در منطقه سیریک (واقع در 80 کیلومتری شرق میناب) جمع‌آوری گردید و بلافاصله به آزمایشگاه منتقل شدند.‌ به‌طور مجزا از میوه‌های رسیده و نارس نمونه‌برداری شد و در آزمایشگاه صنایع غذایی مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام هرمزگان ارزش غذایی آن اندازه‌گیری شد. میوه‌های نارس کلیر دارای 73/35 درصد ماده خشک، 76/18 درصد پروتئین، 97/5 درصد چربی، 36/57 درصد کربوهیدرات، 5/12 درصد فیبر خام، 48 میلی‌گرم فسفر و 580 میلی‌گرم سدیم بودند که مقدار پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبر خام و فسفر آنها به ترتیب دارای رتبه‌های دوم، پنجم، دوم، اول و دوم در میان تمام میوه‌ها بودند.
    کلید واژگان
    کلیر
    ارزش غذایی
    استان هرمزگان

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2004-03-20
    1383-01-01
    ناشر
    مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور
    Research Institute of Forests and Rangelands of Iran
    سازمان پدید آورنده
    کارشناس ارشد مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام استان ‏هرمزگان

    شاپا
    1735-0883
    2383-1146
    URI
    https://ijfpr.areeo.ac.ir/article_109334.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/332508

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب