نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T07:44:27Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T07:44:27Z
dc.date.available1399-07-09T07:44:27Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T07:44:27Z
dc.date.issued1999-01-21en_US
dc.date.issued1377-11-01fa_IR
dc.date.submitted1998-10-04en_US
dc.date.submitted1377-07-12fa_IR
dc.identifier.citation(1377). بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس درمنه ترکی Chenopodium botrys L.. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران, 1(1), 38-45.fa_IR
dc.identifier.issn1735-0905
dc.identifier.issn2383-1243
dc.identifier.urihttps://ijmapr.areeo.ac.ir/article_118239.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/327867
dc.description.abstract<strong>محل جمع آوری گیاه</strong>:کوهدشت <strong>فصل جمع آوری گیاه</strong>: تابستان <strong>اندام مورد استفاده</strong>: قسمتهای هوایی گیاه <strong>روش اسانس گیری:</strong> تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & Lang <strong>بازده اسانس:</strong> 15 درصد نسبت به وزن گیاه خشک <strong>ترکیبهای اصلی:</strong> کارون (63%)<strong>، </strong>آلفا- توجن (16%)، بتا-بیزابولن(6.9%)fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورfa_IR
dc.publisherResearch Institute of Forests and Rangelandsen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Medicinal and Aromatic Plants Researchen_US
dc.titleبررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس درمنه ترکی Chenopodium botrys L.fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume1
dc.citation.issue1
dc.citation.spage38
dc.citation.epage45


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد