مرور دوره 1, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار

  • بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس مشک بو Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss. 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)
    محل جمع آوری گیاه: باغ گیاهشناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه (برگ و گل) روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار ...

  • بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس خوشاریزه Echinophora platyloba Dc. 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)
    محل جمع آوری گیاه:درکه- تهران فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & ...

  • بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس گلپر Heracleum persicum Desf. 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)
    محل جمع آوری گیاه: منطقه دیزین فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: برگ تازه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & ...

  • بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس زیره کرمان B. Bunium persicum (Boiss) 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)
    محل جمع آوری گیاه: کرمان فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: بذر روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & Lang بازده ...

  • بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس عصاره بادرشبو Dracocephalum moldavica L. 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)
    محل جمع آوری گیاه: اطراف کرج فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: سرشاخه های گلدار روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده ...

  • پیشگفتار 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)
    در جلد 1و 2 مجموعه مقالات گیاهان معطر و دارویی،بخشی از نتایج حاصله از طرح تحقیقاتی مشترک موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع و سازمان فائو به نام "گسترش توان تحقیقاتی در زمینه گیاهان معطر" آمده است.این طرح همانگونه که از عنوانش ...

  • بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس گل راعی Hypericum perforatum L. 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)
    محل جمع آوری گیاه: سیراچال فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: سرشاخه هوایی روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & ...

  • بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس درمنه ترکی Chenopodium botrys L. 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)
    محل جمع آوری گیاه:کوهدشت فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & ...

  • بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره سنجد Elaeagnus angustifolia L. 

    پدیدآور نامشخص (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 1999-01-21)
    محل جمع آوری گیاه: باغ گیاهشناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: گل روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: ...