نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T07:44:25Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T07:44:25Z
dc.date.available1399-07-09T07:44:25Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T07:44:25Z
dc.date.issued1999-01-21en_US
dc.date.issued1377-11-01fa_IR
dc.date.submitted1998-11-03en_US
dc.date.submitted1377-08-12fa_IR
dc.identifier.citation(1377). بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره چای کوهی Stachys lavandolifolia Vahl.. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران, 2(1), 64-75.fa_IR
dc.identifier.issn1735-0905
dc.identifier.issn2383-1243
dc.identifier.urihttps://ijmapr.areeo.ac.ir/article_118253.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/327857
dc.description.abstractمحل جمع آوری گیاه: سیراچال فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: سرشاخه های گلدار روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: 5.9% نسبت به وزن گیاه ترکیبهای اصلی: میرسن (20%)، آلفا- پی نن (18%)، گاما – مورولن (13.2%)، اگنول (7%)fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورfa_IR
dc.publisherResearch Institute of Forests and Rangelandsen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Medicinal and Aromatic Plants Researchen_US
dc.titleبررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره چای کوهی Stachys lavandolifolia Vahl.fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue1
dc.citation.spage64
dc.citation.epage75


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد