ارزیابی برخی عوامل مؤثر بر میزان عصاره و ترکیبهای فنولی پوست سبز گردو (Juglans regia L.)
(ندگان)پدیدآور
رحیمیپناه, مریمحامدی, منوچهرمیرزاپور, مژگان
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
پوست سبز گردو حاوی ترکیبهای فنولی میباشد که باعث کاهش بیماریهای قلبی- عروقی، جلوگیری از اکسایش LDL در سلول، جلوگیری از سرطانهای مختلف و جلوگیری از جهشزایی، جلوگیری از فعالیت اکسایش لیپیدها گردیده و بهعنوان عوامل ضدمیکروبی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در این پژوهش، اثر چند عامل شامل آنزیمبری، غلظت حلال، زمان برداشت، زمان استخراج و روش استخراج بررسی گردید. ترکیبهای فنولی پوست سبز گردو، با استفاده از متانول خالص، 80 % و 60 % و به روشهای خیساندن، سوکسله، فراصوت و مایکروویو از پوست سبز گردوی برداشت شده در تیر، مرداد و شهریورماه استخراج گردید. نتایج نشان داد که تیمار آنزیمبری بهطور معنیداری (p
کلید واژگان
پوست سبز گردواستخراج
بهینهسازی
آنزیمبری
ترکیبهای فنلی
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2011-10-231390-08-01
ناشر
موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands
سازمان پدید آورنده
کارشناس ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرجاستاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج
کارشناس ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج
شاپا
1735-09052383-1243



