مرور دوره 35, شماره 3 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 36
| موضوع | 
|---|
| اسانس [3] | 
| آویشن کرکآلود (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak.) [1] | 
| اکسین [1] | 
| بالنگو (Lallemantia royleana Benth.) [1] | 
| بذر [1] | 
| تجزیه خوشهای [1] | 
| تراکم [1] | 
| تنوع فیتوشیمیایی [1] | 
| دیم [1] | 
| رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) [1] | 
| سالیکورنیا (Salicornia iranica Akhani) [1] | 
| سرعت فتوسنتز [1] | 
| سیتوکینین [1] | 
| شاخص برداشت [1] | 
| شوری [1] | 
| ظرفیت آنتیاکسیدانی [1] | 
| عملکرد بیولوژیک (زیست توده) [1] | 
| عملکرد دانه [1] | 
| عملکرد فتوسیستم II [1] | 
| عناصر ریزمغذی [1] | 



