مرور دوره 5, شماره 18 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 31
| موضوع |
|---|
| اسانس [1] |
| اسمولیت [1] |
| آرسنیک اسید [1] |
| آسکوربیک اسید [2] |
| آنزیمهای آنتیاکسیدان [1] |
| ترکیبات فنولیک [1] |
| تنش اسمزی [1] |
| تنش اکسیداتیو [1] |
| تنش خشکی [2] |
| جوانهزنی [2] |
| خانوادههای ناتنی یونجه [1] |
| رشد [1] |
| ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) [1] |
| ریزازدیادی [1] |
| سازگاری اسمزی [1] |
| سالیسیلیک اسید [1] |
| سدیم نیترو پروساید [1] |
| عملکرد کوآنتوم فتوشمیایی [1] |
| فنیلآلانینآمونیالیاز [1] |
| متانول [1] |



