دوره 10, شماره 18
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مروری بر ترکیبات مهم عسل و نقش آن در سلامت دهان و دندان
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2019-08-23)عسل، شهد و ماده مترشحه محتوی قند گیاهان و گلها است که توسط زنبورعسل تولید میشود. هدف این بررسی توصیف قندها، پروتئینها، اسیدآمینه، آنزیمها، اسیدهای ارگانیک، ویتامینها، مواد معدنی، ترکیبات فنلی و فرار موجود در عسل و اثر ...
-
کاربردهای دارویی و پزشکی بره موم زنبور عسل
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2019-08-23)بره موم زنبور عسل پس از محصول عسل و ژل رویال سومین فرآورده مهم زنبور عسل (Apis mellifera) میباشد. سابقهی استفاده از بره موم به 3000 سال پیش از میلاد میرسد. از بره موم به شکل کامل، عصاره آبی، الکلی، آبی-الکلی و ...



