دوره 10, شماره 18

 

ارسال های اخیر

  • مروری بر ترکیبات مهم عسل و نقش آن در سلامت دهان و دندان 

    ملکی, سامان (انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2019-08-23)
    عسل، شهد و ماده مترشحه محتوی قند گیاهان و گل‌ها است که توسط زنبورعسل تولید می‌شود. هدف این بررسی توصیف قندها، پروتئین‌ها، اسیدآمینه، آنزیم‌ها، اسیدهای ارگانیک، ویتامین‌ها، مواد معدنی، ترکیبات فنلی و فرار موجود در عسل و اثر ...

  • کاربردهای دارویی و پزشکی بره موم زنبور عسل 

    نعمتی, ذبیح اله؛ قنبری, نوید؛ قنبری, سجاد (انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2019-08-23)
    بره موم زنبور عسل پس از محصول عسل و ژل رویال سومین فرآورده مهم زنبور عسل (Apis mellifera) می­باشد. سابقه­ی استفاده از بره موم به 3000 سال پیش از میلاد می­رسد. از بره موم به شکل کامل، عصاره آبی، الکلی، آبی-الکلی و ...