| dc.contributor.author | اسدی کنگرشاهی, علی | fa_IR |
| dc.contributor.author | اخلاقی امیری, نگین | fa_IR |
| dc.contributor.author | ملکوتی, محمد جعفر | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T06:40:10Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T06:40:10Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T06:40:10Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T06:40:10Z | |
| dc.date.issued | 2011-09-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1390-07-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین, ملکوتی, محمد جعفر. (1390). تاثیر مصرف چهار ساله سولفات روی بر عملکرد و کیفیت پرتقال سانگین. تحقیقات آب و خاک ایران, 42(1), 77-86. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-479X | |
| dc.identifier.issn | 2423-7833 | |
| dc.identifier.uri | https://ijswr.ut.ac.ir/article_23143.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/306965 | |
| dc.description.abstract | آزمایش در این تحقیق به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 10 تیمار و چهار تکرار بر روی درختان پرتقال سانگین با پایه نارنج به مدت 4 سال (81– 1378) در استان مازنـــدران (ایستگاه مرکبات مهدشت ساری) انجام شد باغ مورد مطالعه دارای بافت لوم رسی، کربنات کلسیم معادل 5/2 درصد و روی قابل استفاده (با عصاره گیر DTPA) 4/2 میلی گرم در کیلوگرم بود. هر درخت به عنوان یک واحد آزمایشی در هر بلوک در نظر گرفته شد. تیمارهای این تحقیق شامل: 0T- شاهد (بــــدون کوددهی سولفات روی) 1 T- 50 گرم روی خالص به ازای هر درخت بهصورت پخش سطحی 2T- 100 گرم روی خالص به ازای هر درخت بهصورت پخش سطـــــــحی 3T- 200 گرم روی خالص به ازای هر درخت بهصورت پخش سطحی 4T- 50 گرم روی خالص به ازای هر درخت بهصورت نواری 5T- 100 گرم روی خالص به ازای هر درخت بهصورت نواری 6T- 200 گرم روی خالص به ازای هر درخت بهصورت نواری 7T- تغذیه برگی با غلظت 2 در هزار سولفات روی 8T- تغذیه برگی با غلظت 3 در هزار سولفات روی 9T- تغذیه برگی با غلظت 4 در هزار سولفات روی بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که مصرف سولفات روی در کلیه تیمارها عملکرد میوه (05/0› a) و همچنین غلظت روی برگ (01/0› a) را به طور معنیداری نسبت به شاهد افزایش داد. همچنین اثر روشهای مختلف مصرف سولفات روی بر عملکرد و خواص کیفی پرتقال سانگین بررسی و گزارش شد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 397 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tehran | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات آب و خاک ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Journal of Soil and Water Research | en_US |
| dc.subject | سولفات روی | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد | fa_IR |
| dc.subject | کیفیت | fa_IR |
| dc.subject | مرکبات | fa_IR |
| dc.title | تاثیر مصرف چهار ساله سولفات روی بر عملکرد و کیفیت پرتقال سانگین | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران | fa_IR |
| dc.contributor.department | مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استاد، دانشگاه تربیت مدرس | fa_IR |
| dc.citation.volume | 42 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 77 | |
| dc.citation.epage | 86 | |