نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاسدی کنگرشاهی, علیfa_IR
dc.contributor.authorاخلاقی امیری, نگینfa_IR
dc.contributor.authorملکوتی, محمد جعفرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T06:40:10Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T06:40:10Z
dc.date.available1399-07-09T06:40:10Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T06:40:10Z
dc.date.issued2011-09-23en_US
dc.date.issued1390-07-01fa_IR
dc.identifier.citationاسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین, ملکوتی, محمد جعفر. (1390). تاثیر مصرف چهار ساله سولفات روی بر عملکرد و کیفیت پرتقال سانگین. تحقیقات آب و خاک ایران, 42(1), 77-86.fa_IR
dc.identifier.issn2008-479X
dc.identifier.issn2423-7833
dc.identifier.urihttps://ijswr.ut.ac.ir/article_23143.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/306965
dc.description.abstractآزمایش در این تحقیق به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با 10 تیمار و چهار تکرار بر روی درختان پرتقال سانگین با پایه نارنج به مدت 4 سال (81– 1378) در استان مازنـــدران (ایستگاه مرکبات مهدشت ساری) انجام شد باغ مورد مطالعه دارای بافت لوم رسی، کربنات کلسیم معادل 5/2 درصد و روی قابل استفاده (با عصاره گیر DTPA) 4/2 میلی گرم در کیلوگرم بود. هر درخت به عنوان یک واحد آزمایشی در هر بلوک در نظر گرفته شد. تیمارهای این تحقیق شامل:‏ 0T- شاهد (بــــدون کوددهی سولفات روی) 1 T- 50 گرم روی خالص به ازای هر درخت به‌صورت پخش سطحی 2T- 100 گرم روی خالص به ازای هر درخت به‌صورت پخش سطـــــــحی 3T- 200 گرم روی خالص به ازای هر درخت به‌صورت پخش سطحی 4T- 50 گرم روی خالص به ازای هر درخت به‌صورت نواری 5T- 100 گرم روی خالص به ازای هر درخت به‌صورت نواری 6T- 200 گرم روی خالص به ازای هر درخت به‌صورت نواری 7T- تغذیه برگی با غلظت 2 در هزار سولفات روی 8T- تغذیه برگی با غلظت 3 در هزار سولفات روی 9T- تغذیه برگی با غلظت 4 در هزار سولفات روی بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که مصرف سولفات روی در کلیه تیمارها عملکرد میوه (05/0› a) و همچنین غلظت روی برگ (01/0› a) را به طور معنی‌داری نسبت به شاهد افزایش داد. همچنین اثر روش‌های مختلف مصرف سولفات روی بر عملکرد و خواص کیفی پرتقال سانگین بررسی و گزارش شد.fa_IR
dc.format.extent397
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehranen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات آب و خاک ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Soil and Water Researchen_US
dc.subjectسولفات رویfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectکیفیتfa_IR
dc.subjectمرکباتfa_IR
dc.titleتاثیر مصرف چهار ساله سولفات روی بر عملکرد و کیفیت پرتقال سانگینfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندرانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد، دانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.citation.volume42
dc.citation.issue1
dc.citation.spage77
dc.citation.epage86


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد