• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • زیست شناسی کاربردی
    • دوره 30, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • زیست شناسی کاربردی
    • دوره 30, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی پایگاه های توالی آلرژن ها و تعیین پایگاه داده مناسب برای آنالیز بیوانفورماتیکی آلرژنیسیته پروتئین های نوترکیب

    (ندگان)پدیدآور
    الهیاری فرد, نجفمینوچهر, زرینرهگذر, مسعوداورنگ, عبدالمنانفضیلتی, محمد
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    547.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    براساس اعلام سازمان جهانی آلرژی؛ حدود یک سوم جمعیت جهان متاثر از آلرژی‌اند. مطابق با ضوابط سازمان جهانی سلامت ارزیابی آلرژنیسیته پروتئین‌های نوترکیب ضروری است. ارزیابی آلرژنیسیته با پیشرفت‌های بدست آمده در آنالیزهای بیوانفورماتیکی و تعیین ساختار سه بعدی آلرژن‌ها تسهیل شده است. آنالیز بیوانفورماتیکی مرحله مقدماتی در ارزیابی آلرژنیسیته پروتئین‌های نوترکیب است که نتایج آن در سنگینی مستندات و قضاوت آلرژنیسیته اهمیت دارد. کارایی آنالیز بیوانفورماتیکی آلرژنیسیته پروتئین‌های نوترکیب وابسته به ماهیت و محتوای پایگاه‌های اطلاعاتی مورد استفاده در تحلیل است. این تحقیق با هدف بررسی و تعیین پایگاه‌های داده توالی مناسب برای آنالیز بیوانفورماتیکی آلرژنیسیته پروتئین‌های نوترکیب انجام شد. لذا پایگاه‌های داده آلرژن پس از مطالعه تطبیقی در سه گروه الف- عمومی، ب- مولکولی و ج- آنالیز موتیف و اپی‌توپ دسته‌بندی شد. نتایج نشان داد این پایگاه‌ها در حجم داده‌ها، سازماندهی و قابلیت‌ها متفاوت هستند. به منظور دستیابی به نتایج بهتر و دقیق‌تر، آنالیز بیوانفورماتیکی آلرژنیسیته پروتئین‌های نوترکیب باید بصورت ترکیبی و بهره-مندی از گروهی از پایگاه‌های اطلاعاتی آلرژن‌ها انجام شود. بدلیل گستره داده‌ها و الگوریتم‌های مختلف درباره پیش‌بینی آلرژنیسیته، پایگاه توالی آلرژن‌ها شامل Allergome, ADFS, SDAP, FARRP و Alegpred برای آنالیز بیوانفورماتیکی آلرژنیسیته پروتئین‌های نوترکیب توصیه می‌شود. همچنین در این تحقیق ارزیابی بیوانفورماتیکی آلرژنیسیته پروتئین اسموتین انجام شد. نتایج تحقیق حاکی از آن بود که براساس آنالیزهای بیوانفورماتیکی اسموتین حساسیت‌زا است.
    کلید واژگان
    آلــرژن
    پایــگاه داده پروتئینــی
    پروتئینهــای نوترکیــب

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2017-08-23
    1396-06-01
    ناشر
    دانشگاه الزهرا(س)
    Alzahra University
    سازمان پدید آورنده
    استادیار، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، تهران ، ایران
    استادیار، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری ، تهران ، ایران
    دانشیار، گروه کامپیوتر دانشگاه تهران، ایران
    کارشناسی ارشد، دانشگاه پیام نور اصفهان، ایران
    دانشیار، دانشگاه پیام نور اصفهان، ایران

    شاپا
    2251-7901
    2538-2187
    URI
    https://dx.doi.org/10.22051/jab.2017.2987
    https://jab.alzahra.ac.ir/article_2987.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/296594

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب