بررسی اثر غلظت های متفاوت جلبک Chlorella بر رشد و میزان بازماندگی Artemia franciscana
(ندگان)پدیدآور
سالارمحمدی, جوادیحیوی, مازیارسجادی, میر مسعودفروغی فرد, حجت اللهنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
آرتمیا در بخش غذای زنده دامنه وسیعی را به خود اختصاص داده تا جایی که در برخی موارد به عنوان غذای زنده منحصر بفرد ارزش پیدا کرده است. در این مطالعه Artemia franciscana تخم گشایی شده در شرایط آزمایشگاهی در پنج تیمار(A, B, C, D, E) هر یک با سه تکرار با تراکم 500 عدد در لیتر در ظروف کوچک 4 لیتری با جلبک کلرلا به مدت 3 هفته تغذیه گردید. در طول مدت آزمایش تمامی شرایط مانند دما، شوری و pHجهت تمام تیمارها یکسان در نظر گرفته شد. بر اساس نتایج بعمل آمده مشخص گردید ازنظر طول، تیمار B با تراکم 16 میلیون، از نظر بازماندگی تیمار C با تراکم 12 میلیون و از نظر وزن تیمارB با تراکم 16 میلیون، وضعیت مناسب تری را نسبت به سایر تیمارها داشته اندو اختلاف معنی داری را با سایر تیمارها نشان دادند(05/0>P). هدف از اجرای این پژوهش بررسی اختلاف میان غلظت های مختلف جلبک کلرلا جهت تغذیه ناپلیوس های آرتمیا و مقایسه این غلظت ها جهت سنجش رشد و میزان بازماندگی ناپلیوس ها بود. P). هدف از اجرای این پژوهش بررسی اختلاف میان غلظت های مختلف جلبک کلرلا جهت تغذیه ناپلیوس های آرتمیا و مقایسه این غلظت ها جهت سنجش رشد و میزان بازماندگی ناپلیوس ها بود.
کلید واژگان
Artemia franciscanaجلبک کلرلا
رشد
بازماندگی
شماره نشریه
13تاریخ نشر
2013-03-211392-01-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباسسازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاد اسلامی واحدبندرعباسدانشگاه آزاد اسلامی واحدبندرعباس
دانشگاه هرمزگان، بندرعباس
پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان
شاپا
2008-708X2476-2903




