مرور دوره 3, شماره 1 بر اساس موضوع "ماهی آمور"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر سرخ کردن عمیق با روغنهای گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین-های فیلههای ماهی آمور Ctenopharyngodon idella
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2017-03-21)در مطالعه حاضر، تأثیر سرخ کردن عمیق با روغنهای گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامینهای ماهی آمور مورد مطالعه قرار گرفت. روغنهای گیاهی مختلف (روغن زیتون، روغن هسته انگور و روغن ذرت) برای سرخ کردن عمیق فیلههای ...



