| dc.contributor.author | خمیری, مرتضی | fa_IR |
| dc.contributor.author | وند یوسفی, جلیل | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T16:39:59Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T16:39:59Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T16:39:59Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T16:39:59Z | |
| dc.date.issued | 1995-03-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1374-01-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-08-02 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-05-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | خمیری, مرتضی, وند یوسفی, جلیل. (1374). بررسی ماندگاری در Listeria monocytogenes در پنیر سفید ایرانی طی مراحل تولید و رسیدن. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 8(1), 112-116. doi: 10.22092/vj.1995.112595 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2423-5407 | |
| dc.identifier.issn | 2423-5415 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/vj.1995.112595 | |
| dc.identifier.uri | https://vj.areeo.ac.ir/article_112595.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/2912 | |
| dc.format.extent | 2560 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی | fa_IR |
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Veterinary Researches & Biological Products | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/vj.1995.112595 | |
| dc.title | بررسی ماندگاری در Listeria monocytogenes در پنیر سفید ایرانی طی مراحل تولید و رسیدن | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی | fa_IR |
| dc.contributor.department | موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 8 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 112 | |
| dc.citation.epage | 116 | |