نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخمیری, مرتضیfa_IR
dc.contributor.authorوند یوسفی, جلیلfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:39:59Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:39:59Z
dc.date.available1399-07-08T16:39:59Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:39:59Z
dc.date.issued1995-03-21en_US
dc.date.issued1374-01-01fa_IR
dc.date.submitted2017-08-02en_US
dc.date.submitted1396-05-11fa_IR
dc.identifier.citationخمیری, مرتضی, وند یوسفی, جلیل. (1374). بررسی ماندگاری در Listeria monocytogenes در پنیر سفید ایرانی طی مراحل تولید و رسیدن. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 8(1), 112-116. doi: 10.22092/vj.1995.112595fa_IR
dc.identifier.issn2423-5407
dc.identifier.issn2423-5415
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/vj.1995.112595
dc.identifier.urihttps://vj.areeo.ac.ir/article_112595.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/2912
dc.format.extent2560
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیکfa_IR
dc.relation.ispartofVeterinary Researches & Biological Productsen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/vj.1995.112595
dc.titleبررسی ماندگاری در Listeria monocytogenes در پنیر سفید ایرانی طی مراحل تولید و رسیدنfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازیfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازیfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue1
dc.citation.spage112
dc.citation.epage116


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد