نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorیاراحمدی, بهروزfa_IR
dc.contributor.authorچاجی, مرتضیfa_IR
dc.contributor.authorبوجارپور, محمدfa_IR
dc.contributor.authorمیرزاده, خلیلfa_IR
dc.contributor.authorرضایی, مرتضیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:49:38Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:49:38Z
dc.date.available1399-07-09T05:49:38Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:49:38Z
dc.date.issued2016-10-22en_US
dc.date.issued1395-08-01fa_IR
dc.date.submitted2015-04-18en_US
dc.date.submitted1394-01-29fa_IR
dc.identifier.citationیاراحمدی, بهروز, چاجی, مرتضی, بوجارپور, محمد, میرزاده, خلیل, رضایی, مرتضی. (1395). اثر اسپرس و نسبت‌ علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش‌های شیرده. تولیدات دامی, 18(3), 447-459. doi: 10.22059/jap.2016.55348fa_IR
dc.identifier.issn2009-6776
dc.identifier.issn2382-994X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2016.55348
dc.identifier.urihttps://jap.ut.ac.ir/article_55348.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289745
dc.description.abstract<strong>این آزمایش با هدف بررسی اثر علوفه اسپرس و نسبت‌های علوفه به کنسانتره بر مصرف خوراک، توازن­ نیتروژن، ترکیب اسیدهای چرب،بیوهیدروژناسیون شکمبه­ای و ترکیب اسیدهای چرب شیر با استفاده از هشترأس میش نژاد لری در قالب طرح مربع لاتین 4×4 تکرار شونده انجام شد. تیمارهای یک تا چهار به ترتیب با نسبت­های علوفه به کنسانتره 65:35(با و بدون اسپرس) و 35:65 (با و بدون اسپرس) تنظیم شد. مقدار ماده خشک مصرفی بین جیره‌های آزمایشی ­اختلاف معنی‌داری نداشت.ا بقای نیتروژن در میش­هایی­ که جیره بانسبت علوفه به کنسانتره 65:35(با اسپرس) و 35:65(با و بدون اسپرس) را دریافت کردند، بیشتر بود (05/0P<). جیره حاوی کنسانتره بالاشامل اسپرس (تیمار ­یک) بیشترین ­غلظت اسید  واسنیک­ همراه با غلظت ­کم تر­اسید استئاریک را در مایع شکمبه­ داشت(05/0P<). میزان بیوهیدروژناسیون ظاهری جیره حاوی کنسانتره بالا شامل اسپرس(تیمار­یک) نسبت به سایر تیمارها برای اسید اولئیک،لینولئیک ­و لینولنیک­ به ترتیب 2/10، 3/12 و 1/7 درصد کاهش داشت­(05/0P<).ا ثر تیمارهای­آزمایشی ­­برغلظت­اسیدهای­ چرب­و اسنیک، ­­لینولئیک­کانژوگه، لینولئیک­ و لینولنیک­ چربی شیر معنی‌دار و جیره حاوی کنسانتره بالا شامل اسپرس (تیمار ­یک) درمقایسه با سایر تیمارها بیشتر بود ­(05/0P<). بر اساس نتایج حاصل، تغذیه میش­های شیرده با جیره­های حاوی کنسانتره بالا و علوفه­اسپرس موجب افزایش غلظت اسید واسنیک و اسید لینولئیک کانژوگه در چربی شیر شد.</strong>fa_IR
dc.format.extent722
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofتولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Productionen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2016.55348
dc.subjectاسپرسfa_IR
dc.subjectبیوهیدروژناسیونfa_IR
dc.subjectترکیب اسید چرب شیرfa_IR
dc.subjectمیش شیردهfa_IR
dc.subjectنسبت‌ علوفه به کنسانترهfa_IR
dc.titleاثر اسپرس و نسبت‌ علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش‌های شیردهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکترای تغذیه دام گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز، ملاثانی، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، گروه علوم دامی، دانشکدة علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز، ملاثانی، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، گروه علوم دامی، دانشکدة علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز، ملاثانی، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، گروه علوم دامی، دانشکدة علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز، ملاثانی، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، بخش تغذیه دام، موسسه علوم دامی کشور، کرج، ایرانfa_IR
dc.citation.volume18
dc.citation.issue3
dc.citation.spage447
dc.citation.epage459
nlai.contributor.orcid0000-0002-9336-4094


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد