| dc.contributor.author | یاراحمدی, بهروز | fa_IR |
| dc.contributor.author | چاجی, مرتضی | fa_IR |
| dc.contributor.author | بوجارپور, محمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | میرزاده, خلیل | fa_IR |
| dc.contributor.author | رضایی, مرتضی | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T05:49:38Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T05:49:38Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T05:49:38Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T05:49:38Z | |
| dc.date.issued | 2016-10-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-08-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-04-18 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-01-29 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | یاراحمدی, بهروز, چاجی, مرتضی, بوجارپور, محمد, میرزاده, خلیل, رضایی, مرتضی. (1395). اثر اسپرس و نسبت علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میشهای شیرده. تولیدات دامی, 18(3), 447-459. doi: 10.22059/jap.2016.55348 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2009-6776 | |
| dc.identifier.issn | 2382-994X | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/jap.2016.55348 | |
| dc.identifier.uri | https://jap.ut.ac.ir/article_55348.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289745 | |
| dc.description.abstract | <strong>این آزمایش با هدف بررسی اثر علوفه اسپرس و نسبتهای علوفه به کنسانتره بر مصرف خوراک، توازن نیتروژن، ترکیب اسیدهای چرب،بیوهیدروژناسیون شکمبهای و ترکیب اسیدهای چرب شیر با استفاده از هشترأس میش نژاد لری در قالب طرح مربع لاتین 4×4 تکرار شونده انجام شد. تیمارهای یک تا چهار به ترتیب با نسبتهای علوفه به کنسانتره 65:35(با و بدون اسپرس) و 35:65 (با و بدون اسپرس) تنظیم شد. مقدار ماده خشک مصرفی بین جیرههای آزمایشی اختلاف معنیداری نداشت.ا بقای نیتروژن در میشهایی که جیره بانسبت علوفه به کنسانتره 65:35(با اسپرس) و 35:65(با و بدون اسپرس) را دریافت کردند، بیشتر بود (05/0P<). جیره حاوی کنسانتره بالاشامل اسپرس (تیمار یک) بیشترین غلظت اسید واسنیک همراه با غلظت کم تراسید استئاریک را در مایع شکمبه داشت(05/0P<). میزان بیوهیدروژناسیون ظاهری جیره حاوی کنسانتره بالا شامل اسپرس(تیماریک) نسبت به سایر تیمارها برای اسید اولئیک،لینولئیک و لینولنیک به ترتیب 2/10، 3/12 و 1/7 درصد کاهش داشت(05/0P<).ا ثر تیمارهایآزمایشی برغلظتاسیدهای چربو اسنیک، لینولئیککانژوگه، لینولئیک و لینولنیک چربی شیر معنیدار و جیره حاوی کنسانتره بالا شامل اسپرس (تیمار یک) درمقایسه با سایر تیمارها بیشتر بود (05/0P<). بر اساس نتایج حاصل، تغذیه میشهای شیرده با جیرههای حاوی کنسانتره بالا و علوفهاسپرس موجب افزایش غلظت اسید واسنیک و اسید لینولئیک کانژوگه در چربی شیر شد.</strong> | fa_IR |
| dc.format.extent | 722 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تهران، پردیس ابوریحان | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tehran, College of Abureyhan | en_US |
| dc.relation.ispartof | تولیدات دامی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Animal Production | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/jap.2016.55348 | |
| dc.subject | اسپرس | fa_IR |
| dc.subject | بیوهیدروژناسیون | fa_IR |
| dc.subject | ترکیب اسید چرب شیر | fa_IR |
| dc.subject | میش شیرده | fa_IR |
| dc.subject | نسبت علوفه به کنسانتره | fa_IR |
| dc.title | اثر اسپرس و نسبت علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میشهای شیرده | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی دکترای تغذیه دام گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز، ملاثانی، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار، گروه علوم دامی، دانشکدة علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز، ملاثانی، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار، گروه علوم دامی، دانشکدة علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز، ملاثانی، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار، گروه علوم دامی، دانشکدة علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز، ملاثانی، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار، بخش تغذیه دام، موسسه علوم دامی کشور، کرج، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 18 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 447 | |
| dc.citation.epage | 459 | |
| nlai.contributor.orcid | 0000-0002-9336-4094 | |