تأثیر اخته کردن بر ویژگیهای کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغالههای مرخز
(ندگان)پدیدآور
ناصری هرسینی, رضاکفیل زاده, فرخنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
اثر اخته کردن بر ترکیب بافتی ناحیه ران و ویژگیهای کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغالههای نر نژاد مرخز در قالب یک طرح کاملاً تصادفی شامل دو تیمار و چهار تکرار بررسی شد. بدین منظور 16 رأس بزغاله نر نژاد مرخز به مدت 119 روز با جیره آزمایشی تغذیه شد و اخته کردن بزغالهها در تیمار مربوطه یک هفته قبل از آغاز دوره سازگاری انجام گرفت. نتایج نشان داد که شاخص عضلانی بودن ناحیه ران در بزغالههای گروه کنترل بیش از گروه اخته شده بود (05/0P
کلید واژگان
اجزای راناخته کردن
ترکیب اسیدهای چرب
ترکیب شیمیایی گوشت
ویژگیهای فیزیکی
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2017-07-231396-05-01
ناشر
دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan
سازمان پدید آورنده
دانشگاه رازی کرمانشاه- دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی- گروه علوم دامیدانشگاه رازی کرمانشاه - دانشکده کشاورزی - گروه علوم دامی
شاپا
2009-67762382-994X




