| dc.contributor.author | رضوانی, محمدرضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | رحیمی, شهرام | fa_IR |
| dc.contributor.author | دادپسند, محمد | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T05:49:22Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T05:49:22Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T05:49:22Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T05:49:22Z | |
| dc.date.issued | 2016-06-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-04-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-01-20 | en_US |
| dc.date.submitted | 1393-10-30 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | رضوانی, محمدرضا, رحیمی, شهرام, دادپسند, محمد. (1395). تأثیر استفاده از پودر پوست میوه انار در جیرههای حاوی چربی بر عملکرد جوجههای گوشتی. تولیدات دامی, 18(2), 335-346. doi: 10.22059/jap.2016.55201 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2009-6776 | |
| dc.identifier.issn | 2382-994X | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/jap.2016.55201 | |
| dc.identifier.uri | https://jap.ut.ac.ir/article_55201.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289661 | |
| dc.description.abstract | <strong><span lang="FA">اثر آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پودر پوست میوه انار با استفاده از 160 قطعه جوجه گوشتی 11 روزه سویه راس 308 در یک آزمایش فاکتوریل 2 × 2 با دو سطح پودر پوست میوه انار (صفر و دو درصد جیره) و دو سطح روغن سویا در جیره (صفر و شش درصد در دوره رشد و صفر و هشت درصد در دوره پایانی)،</span><span lang="FA">در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار و 10 پرنده در هر تکرار بررسی شد. پودر پوست میوه انار سبب بهبود تیتر آنتیبادی در 39 روزگی، افزایش گوارشپذیری چربی و افزایش جمعیت باکتری تولیدکننده اسید لاکتیک و کاهش جمعیت باکتری اشریشیاکولای در روده کور و ایلئوم شد (05/0 </span><span lang="FA">≥ </span><span dir="LTR">P</span><span lang="FA">). گوارشپذیری ماده خشک در جیرههای حاوی روغن سویا کمتر بود و تغذیه این جیرهها موجب افزایش جمعیت باکتریهای اسید لاکتیک و اشریشیاکولای در روده کور و ایلئوم شد (05/0 </span><span lang="FA">≥ </span><span dir="LTR">P</span><span lang="FA">). براساس نتایج حاصل، افزودن </span><span lang="FA">پودر پوست میوه انار به جیرههای دارای چربی در مقایسه با جیره کنترل، بدون تأثیر منفی بر عملکرد رشد، موجب بهبود فعالیت سیستم ایمنی، افزایش جمعیت باکتریهای مفید و کاهش جمعیت باکتریهای مضر دستگاه گوارش جوجههای گوشتی میشود.</span></strong> | fa_IR |
| dc.format.extent | 3899 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تهران، پردیس ابوریحان | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tehran, College of Abureyhan | en_US |
| dc.relation.ispartof | تولیدات دامی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Animal Production | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/jap.2016.55201 | |
| dc.subject | پودر پوست میوه انار | fa_IR |
| dc.subject | تیتر آنتیبادی | fa_IR |
| dc.subject | چربی | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد | fa_IR |
| dc.subject | فلور میکروبی | fa_IR |
| dc.subject | گوارشپذیری | fa_IR |
| dc.title | تأثیر استفاده از پودر پوست میوه انار در جیرههای حاوی چربی بر عملکرد جوجههای گوشتی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار، بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشآموخته کارشناسی ارشد، بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار، بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 18 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 335 | |
| dc.citation.epage | 346 | |