نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرضوانی, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorرحیمی, شهرامfa_IR
dc.contributor.authorدادپسند, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:49:22Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:49:22Z
dc.date.available1399-07-09T05:49:22Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:49:22Z
dc.date.issued2016-06-21en_US
dc.date.issued1395-04-01fa_IR
dc.date.submitted2015-01-20en_US
dc.date.submitted1393-10-30fa_IR
dc.identifier.citationرضوانی, محمدرضا, رحیمی, شهرام, دادپسند, محمد. (1395). تأثیر استفاده از پودر پوست میوه انار در جیره‌های ‏حاوی چربی بر عملکرد جوجه‏های گوشتی. تولیدات دامی, 18(2), 335-346. doi: 10.22059/jap.2016.55201fa_IR
dc.identifier.issn2009-6776
dc.identifier.issn2382-994X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2016.55201
dc.identifier.urihttps://jap.ut.ac.ir/article_55201.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289661
dc.description.abstract<strong><span lang="FA">اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی پودر پوست میوه انار با استفاده از 160 قطعه جوجه گوشتی 11 روزه سویه راس 308 در یک آزمایش فاکتوریل 2 × 2 با دو سطح پودر پوست میوه انار (صفر و دو درصد جیره) و دو سطح روغن سویا در جیره (صفر و شش درصد در دوره رشد و صفر و هشت درصد در دوره پایانی)،</span><span lang="FA">در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار و 10 پرنده در هر تکرار بررسی شد. پودر پوست میوه انار سبب بهبود تیتر آنتی‏بادی در 39 روزگی، افزایش گوارش‌‏پذیری چربی و افزایش جمعیت باکتری تولیدکننده اسید لاکتیک و کاهش جمعیت باکتری اشریشیاکولای در روده کور و ایلئوم شد (05/0 </span><span lang="FA">≥ </span><span dir="LTR">P</span><span lang="FA">). گوارش‌‏پذیری ماده خشک در جیره‌های حاوی روغن سویا کمتر بود و تغذیه این جیره‌ها موجب افزایش جمعیت باکتری‏های اسید لاکتیک و اشریشیاکولای در روده کور و ایلئوم شد (05/0 </span><span lang="FA">≥ </span><span dir="LTR">P</span><span lang="FA">). براساس نتایج حاصل، افزودن </span><span lang="FA">پودر پوست میوه انار به جیره‌های دارای چربی در مقایسه با جیره کنترل، بدون تأثیر منفی بر عملکرد رشد، موجب بهبود فعالیت سیستم ایمنی، افزایش جمعیت باکتری‏های مفید و کاهش جمعیت باکتری‌های مضر دستگاه گوارش جوجه‏های گوشتی می‌شود.</span></strong>fa_IR
dc.format.extent3899
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofتولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Productionen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2016.55201
dc.subjectپودر پوست میوه انارfa_IR
dc.subjectتیتر آنتی‌بادیfa_IR
dc.subjectچربیfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectفلور میکروبیfa_IR
dc.subjectگوارش‌پذیریfa_IR
dc.titleتأثیر استفاده از پودر پوست میوه انار در جیره‌های ‏حاوی چربی بر عملکرد جوجه‏های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز،‏ ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانش‌آموخته کارشناسی ارشد، بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز،‏ ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز،‏ ایرانfa_IR
dc.citation.volume18
dc.citation.issue2
dc.citation.spage335
dc.citation.epage346


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد